Bucuresti

Atelier de design floral nr. 11 - aranjament de toamna

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
821

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 7 noiembrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ATELIER DE DESIGN FLORAL NR. 11

Tema atelierului: aranjament de toamna cu frunze de artar, ghinde si castane

Cand: duminica, 7 noiembrie 2010, orele 10:00-12:00 si 13:00-15:00

Unde: in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31

Designer florist: Stefan Ditu

Cost atelier: 100 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)

Maxim 12 persoane/grupaFlowers Garden constata cu bucurie ca s-au adunat cateva luni de cand a plecat la drum cu o idee. De atunci am intalnit oameni minunati, multe flori si zambete care dau sens zilelor!

Am patruns in lumea florilor, in ideea de a afla mai multe despre ele, dar si ca alternativa pentru a petrece timp de calitate. Credem ca am reusit ceea ce ne-am propus si ca ne-am facut multi prieteni, care astepta cu nerabdare sa ne reintalnim o data la doua saptamani.

Florile sunt diferite – in forme, culori si texturi neasteptate! La fel de neasteptata este si personalitatea fiecarui cursant, care dovedeste ca este posibil ca niciun buchet sau aranjament sa nu fie identic cu celalalt.

Tema cu numarul 11 – aranjament cu frunze de artar, ghinde si castane este un pretext pentru reintalnirea cu fantasticele culori ale toamnei.

Istoricul atelierului – temele anterioare: aranjament in stil romantic, buchet cu flori de camp, aranjament pentru masa, buchet de mireasa, aranjament cu fructe si flori, cos cu flori, aranjament in vas de sticla, aranjament de toamna, buchet realizat in tehnica spiralei, aranjament de Halloween.

Designerul florist Stefan Ditu duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. Anul acesta a obtinut un important Premiu III la categoria Buchete de mireasa la Best Flower Designers Exhibition 2010.

Lente si cafea e o stare. O cafenea aflata in centrul Bucurestiului, dar ferita de zgomotul orasului, a dat vara aceasta o alta dimensiune diminetilor de duminica.