Bucuresti

Ateliere speciale pentru Ziua Femeii, pe 7 martie, in toate magazinele Hornbach

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
967

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ateliere speciale pentru Ziua Femeii, pe 7 martie, în toate magazinele Hornbach

Pentru a sărbători şi în acest an Ziua Femeii, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, va organiza o serie de ateliere practice speciale pentru doamne şi domnişoare. Acestea vor avea loc în 7 Martie, în toate cele cinci magazine ale retailerului din Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

„Femeile care își doresc să afle secretele grădinăritului și câteva tehnici creative pentru obținerea decorațiunilor interioare sunt invitate, pe 7 Martie, în toate magazinele Hornbach. Am ales aceste două tematici pentru că tot mai multe cliente sunt preocupate de cultivarea legumelor și a plantelor aromatice. De asemenea, la Hornbach există un interes constant pentru produse din departamenul hobby ceea ce dovedește dorința clienților de a se relaxa în mod activ și de a aduce o notă personală în decorarea locuinței”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

De asemenea, pe lângă cele două tematici speciale pentru femei, în 7 Martie şi copiii vor putea participa la ateliere, în magazinul din Braşov.

Fiecare dintre cele trei activităţi va dura aproximativ o oră, participarea fiind gratuită, iar Hornbach va pune la dispoziţie toate materialele necesare. În plus, toate doamnele şi domnişoarele care vor vizita magazinele Hornbach în weekendul 7 - 8 martie, se vor bucura de surprize din partea echipei Hornbach.

În cadrul atelierelor de grădinărit din București și Timișoara, participantele vor afla secretele cultivării plantelor aromatice, de la însămânțare, până la recoltare. De asemenea, ele vor afla cum se pot bucura de plante și legume de primăvară, sănătoase și gustoase, culese chiar din grădina proprie. În magazinul din Brașov, la partea practică, clientele vor învăța să realizeze un ghiveci prin traforaj și cum să îl decoreze folosind aparatul de pirogravură.

În funcție de locația în care se vor afla, doamnele care vor opta pentru atelierul de artă decorativă vor învăța cum pot fi realizate diverse obiecte pentru înfrumusețarea locuinței folosind tehnica șervețelului, sau cum pot decora o trusă de unelte folosindu-se de pictura cu ceară și pirogravură.

În plus, în magazinul din Brașov, copiii care vor veni la ateliere, vor putea realiza o cutie de bijuterii pe care să o ofere cadou cuiva drag.

Atelierele pentru femei vor fi realizate în magazinele din București (Berceni, Militari și Balotești), în magazinul din Brașov și în cel din Timișoara cu sprijinul trainerilor specializaţi de la Centrul Educațional Fluentis și Club ILI.