Bucuresti

Autoutilitare sh Suceava sau București disponibile la AutoDel Rulate

Autoutilitare sh Suceava sau București disponibile la AutoDel Rulate

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
145

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poate te gândești că vechea ta mașină ar necesita o revizie tehnică completă pentru a-ți confirma că aceasta are anumite probleme pe care le-ai intuit în ultimul tău drum mai lung. Dar dacă stai să te gândești, revizia costă ceva, trebuie să plătești și munca celui care a depus efort, plus eventualele piese care necesită înlocuire și tot așa. Iar acum o întrebare ispititoare își face loc în capul tău: oare nu e mai convenabil să-mi schimb mașina cu una nouă?

AutoDel Rulate îți răspunde simplu la această întrebare: „Fă-ne o vizită în showroom pentru a discuta.” Acest furnizor are în stoc autoutilitare sh Suceava sau București, depinde în ce showroom te decizi să îi faci o vizită.

Vechea ta mașină ți-o aduce pe actuala

Programul buy-back nu este disponibil doar pentru electrocasnice, ci și pentru mașini. Vii cu aceasta la AutoDel Rulate, un specialist o trece printr-o expertiză amănunțită și după ești anunțat cum să procedezi mai departe. Parcul său auto se întinde pe o suprafață mare, iar tu ai de unde alege una nouă în locul ei. Acesta se ocupă și de estetica ei, dacă este necesar. Așa cum specifică chiar reprezentanții firmei, nu se dau în lături de la reparații tehnice său anumite probleme ce necesită atenție detaliată.

Comandă mașina pe care ți-o dorești de la AutoDel Rulate

AutoDel Rulate dispune de o gamă variată de mașini, iar mărcile populare nu lipsesc din catalogul său. Dacă totuși modelul dorit nu este disponibil, îi poți contacta pe agenți, iar ei dau comanda. Mașina vine la ei în showroom, iar tu te poți duce să o ridici. Pentru a nu aștepta prea mult timp până să o conduci, poți solicita eliberarea pe numere roșii timp de trei luni. AutoDel Rulate se ocupă și cu astfel de servicii pentru tine, pentru a economisi timp.

Posibilitatea unui test drive

Pentru a te convinge de calitatea unei mașini, mai ales dacă aceasta este sub numele unei mărci populare, ești așteptat la un test-drive oferit de către AutoDel Rulate. Deoarece este o investiție pe termen lung, aceasta trebuie să fie sigură și tu trebuie să te convingi că efortul financiar merită. Ai la dispoziție un număr considerabil de minute pentru a vedea cum este pe interior, cât și cum se conduce, dar și ce beneficii ai dacă te decizi să o achiziționezi.

Echipa AutoDel Rulate este formată din oameni deschiși, orientați către un proces cât mai profesional.

AutoDelRulate, cu pagina oficială autodelrulate.ro, îți propune o schimbare pe planul șofatului. Prețurile acestor autoturisme respectă raportul calitate-preț. În plus de asta, poți solicita o finanțare fără avans dacă este cazul. Aceste condiții se discută mai detaliat în unul dintre showroom-urile AutoDel Rulate.

Atunci când cumperi o mașină de la AutoDel Rulate ai parte de o garanție cuprinsă între 3 și 24 de luni. Dacă întâmpini orice fel de problemă cu aceasta, experții lor îi fac o analiză și o repară, fără ca tu să mai scoți din buzunar importante sume de bani.

Contact:

Suceava: 0374 006 007
București: 0759 888 788
contact@autodel.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306