Bucuresti

Avantaje monitorizare GPS flota auto

Avantaje monitorizare gps flota auto

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
76

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un sistem de monitorizare GPS flota auto este o solutie eficienta de gestionare care poate ajuta la imbunatatirea sigurantei si la cresterea productivitatii. Sistemul de localizare GPS poate sa fie instalat pe toate vehiculele si activele unei flote si aveti posibilitatea sa urmariti si sa monitorizati locatia lor live. Acest lucru va poate oferi liniste sufleteasca in calitate de proprietar de flota, asigurandu-va ca vehiculele sunt acolo unde ar trebui sa fie si ca operatiunile functioneaza fara probleme.

Caracteristicile principale ale unui sistem de monitorizare gps flota auto


Dispozitivele de urmarire GPS sunt o modalitate excelenta de a asigura securitatea, eficienta si productivitatea unei flote. Una dintre caracteristicile principale ale acestei tehnologii este accesul la urmarirea in timp real, care va permite sa monitorizati starea soferilor de la plecare pana la sosire. Alte functii ale acestui sistem de localizare GPS flota auto includ capacitatea de a urmari comportamentul soferilor, de a reduce timpul de livrare si de a partaja locatia unui transport cu clientii. Este o modalitate excelenta de a imbunatati performanta unei flote, in acelasi timp cu nevoile clientilor.

Urmarire in timp real


Cu urmarirea in timp real, puteti vedea unde se afla vehiculele si echipamentele pentru a va asigura ca se afla la locatiile potrivite. Aceasta vizibilitate completa va permite sa monitorizati productivitatea flotei non-stop, astfel incat sa stiti ca soferii isi desfasoara sarcinile cat mai eficient posibil. De asemenea, puteti avea incredere in siguranta vehiculelor si a bunurilor, stiind unde se afla in orice moment. Acest lucru face ca furtul sa fie din ce in ce mai greu de efectuat, deoarece puteti detecta locatia lor actuala, facand procesul de recuperare mult mai usor si mai rapid.

Statistici si grafice pentru toate calatoriile


Puteti accesa reluarea traseului pentru a urmari unde au fost vehiculele, oferind un istoric si o cronologie a soferilor. Acest lucru va permite sa vedeti timpul efectiv petrecut de membrii echipei la fata locului, marind acuratetea orelor lucrate intr-o anumita zi, facilitand completarea foilor de pontaj. Daca un client se plange de intarzieri semnificative, puteti vedea cu usurinta calatoriile anterioare si puteti verifica traseul, orele si locatiile exacte.

Urmarirea comportamentului soferului


Avand in vedere ca soferii va reprezinta flota in timp ce sunteti pe drum, urmarirea in timp real va permite sa le monitorizati comportamentul si productivitatea. Un sistem de monitorizare gps flota auto va ajuta sa stiti ce fel de comportamente ale soferilor aduc costuri suplimentare, astfel incat sa puteti remedia sursa problemei, sa economisiti timp si bani in timp ce profitati la maximum de flota. Conducerea periculoasa poate fi foarte costisitoare pentru flote, deoarece poate duce la vehicule deteriorate, consum de combustibil mai mare si amenzi.

Imbunatatirea timpului de livrare


Cu un timp de livrare precis, clientii isi pot planifica ziua in jurul livrarii si pot sti, data si ora exacta a livrarii.Acest lucru creeaza o experienta mai buna care aduce beneficii reputatiei flotei. Cu un sistem de monitorizare gps flota auto, aveti posibilitatea sa oferiti o ora exacta a sosirii, in functie de locatia soferului, permitand vizibilitate clientilor, astfel incat acestia sa-si poata desfasura activitatea.

Partajati locatia cu clientii


Un sistem de monitorizare gps flota auto va ofera posibilitatea de a partaja locatia soferului cu clientul prin trimiterea unui link catre smartphone-ul sau.Puteti partaja starea calatoriei si locatia live, astfel incat clientii sa poata fi pregatiti pentru sosirea lor. Acest lucru reprezinta un timp de raspuns mai bun si, cel mai important, transparenta pentru clienti. Livrarile tipice lasa clientii in asteptare pe parcusul unei zile.Cu ajutorul unui sistem de monitorizare GPS, clientii nu trebuie sa-si piarda ziua asteptand, deoarece vor putea vedea progresul livrarilor pe telefon.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre sistemele de monitorizare gps flota auto, luati legatura acum cu un reprezentant FlimoGPS.