Bucuresti

Avantajele manichiurilor cu oja semipermanenta

Avantajele manichiurilor cu ojă semipermanentă

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Edcora
Vizualizari
308

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Este o opțiune la care pot recurge multe persoane. Manichiura cu ojă semipermanentă prezintă avantaje și dezavantaje, este adevărat. Alegerea depinde însă de opțiunile pe care le are fiecare persoana în parte și de cât de multe avantaje oferă acest lucru. O astfel de metodă modernă de îngrijire a unghiilor se situează undeva între manichiurile clasice și manichiurile ultra moderne cu gel UV. Varietatea mare de nuanțe, culori și modele de ojă semipermanentă au determinat foarte multe persoane să opteze pentru o astfel de metodă de îngrijire a unghiilor.

Avantajele ojelor semipermanente


Spre deosebire de manichiurile cu gel UV, manichiurile realizate cu oja semipermanentă sunt mult mai ușor de realizat. Ne permit chiar să facem mai multă treaba prin casă deoarece este o ojă flexibilă care nu crapă ușor nici atunci când vine în contact cu apa și nici la agresiunile zilnice. Dacă optați pentru acest tip de manichiură, puteți alege orice formă pentru unghii și orice lungime. Varietatea foarte mare de culori și de nuanțe va permite să faceți orice alegere.

Cum se realizează o manichiură cu ojă semipermanentă?


Unghiile se pregătesc într-un mod foarte simplu înainte. Unghiile se vor ține într-un bol cu apă călduță până când cuticulele vor fi suficient de hidratate pentru a fi împinse. Foarte multe persoane au renunțat deja să le mai taie deoarece nu vor mai asigura o foarte bună protecție împotriva infecțiilor cu bacterii sau cu ciuperci. Apoi, după ce acestea sunt aranjate, unghiile se pot pili cu ajutorul unui buffer, nu foarte mult pentru a nu le subția. De acest procedeu avem nevoie deoarece oja trebuie să adere foarte bine la suprafața unghiilor pentru a rezista mult timp.

Se aplică apoi un strat de soluție pregătitoare de tip Primer. Apoi, se va aplica oja, strat cu strat. Fiecare strat trebuie să fie subțire și trebuie uscat cu ajutorul lămpii UV. Nu aplicați mai mult de două straturi deoarece unghia se va îngroșa mult prea mult. Un foarte bun gel Top Coat este indicat pentru a oferi o strălucire intensă și pentru a sigila unghia în mod perfect. Acesta este un fel de lac de suprafață pe care îl puteți aplica chiar zilnic, dacă dispare luciul în timp.

De unde cumpărăm oje semipermanente de foarte bună calitate


Callipso.ro este un distribuitor produse manichiura care a câștigat foarte repede simpatia multor clienți importanți din România. Aceștia, apreciază foarte mult calitatea și consideră foarte avantajos prețul produselor. În oferta de produse profesionale și semiprofesionale, compania a inclus o varietate foarte mare de produse foarte moderne pentru îngrijirea unghiilor: geluri construcții, geluri color, acryl, pudre speciale acrilice, soluții pregătitoare, degresante, acetonă, uleiuri pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, aparatură modernă, decoruri unghii, tatuaje, accesorii si ustensile, lămpi UV, etc.

Este locul ideal în momentul de față de unde puteți achiziționa orice produs necesar realizării unei manichiuri cu ojă semipermanentă!