Bucuresti

Avantajele pungilor biodegradabile, cum scapi de plata taxelor de mediu

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
390

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De ce ne axăm mai mult pe pungi biodegradabile? Pentru că ecosistemul are nevoie de ajutorul omului pentru protejarea acestuia. Iată câteva răspunsuri care îi vor ajuta, cu siguranță, pe cei ce folosesc în propriul business pungi personalizate sau nepersonalizate.

De îndată ce Comisia Europeană a adoptat stategia la nivel european conform căreia toate ambalajele de pe teritoriul european vor deveni reciclabile până în 2030, marii producători de pungi au recurs la varianta biodegradabilă.

Cu o experiență de peste 10 ani în producția de pungi din plastic si biodegradabile, Maestrul Pungescu prezintă varianta biodegradabilă cu câteva avantaje esențiale:

  • Compoziție și compostare: Granula produsă din amidon de porumb este 100% biodegradabilă și compostabilă.
  • Acestea sunt complet inofensive pentru mediu, atâta timp cât sunt eliminate în mod corect, principalul scop al omenirii fiind acela de protejare a mediului.
  • Reciclarea și reutilizarea lor, precum și sortarea în pubele speciale elimină impactul dăunător asupra mediului înconjurător
  • Pungile biodegradabile sunt scutite de plata ecotaxei de 0,15 lei/bucata + TVA, acestea respectând standardul EN13432:2002 conform certificatului TUV Austria.
  • La fel ca cele din plastic, pungile biodegradabile pot fi personalizate conform graficii fiecărui client, consilierii Pungescu fiind la dispoziția acestuia cu toate informațiile necesare.

Pungescu vine în ajutorul clienților săi cu mostre gratuite, de diferite grosimi pentru punga biodegradabilă, totul cu scopul de a facilita alegerea variantei viabile pentru business-ul dvs. Mai multe informatii gasiti pe siteul https://pungescu.ro/
Oferta de pungi biodegradabile cuprinde atât varianta tip maieu, cât și cea tip banană. La cele tip maieu puteți alege o dimensiune cuprinsă între 23 (lățime) x 35 (înălțime) până la 40 (lățime) x 60 (înălțime), iar la cea tip banană vă oferim două dimensiuni: 22x30 si 25x35. Ofertele sunt personalizate în funcție de grafica clientului și cantitatea comandată, consilierii Pungescu venind în ajutorul dvs la fiecare neclaritate legată de produs.

Pungescu dorește ca fiecare client în parte să cunoască avantajele alegerilor sale, de aceea site-urile noastre sunt actualizate cu ultimele schimbări ale legislației și sarcinile ce revin fiecărui comerciant. Solicitările clienților sunt soluționate într-un timp scurt, ceea ce ajută la un demers normal al activității comercianților, acesta constituind cu siguranță un atuu important al maestrului Pungescu.

Cu Pungescu alegi să protejezi natura!