Bucuresti

Balul Bobocilor Electroniști - ETTI 2014

Balul Bobocilor Electroniști - ETTI 2014

Detalii petrecere/concert

Telefon
0723797552, 0728497513
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
948

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 18 noiembrie 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Hollywood Boulevard sau Club Chaboo? Tu ce alegi? Ei bine, în acest an, le poți avea pe amândouă. Unde? La Balul Bobocilor Electroniști!

Organizat de Liga Studenților Electroniști, un eveniment cunoscut și de amploare nu doar în rândul studenților ETTI, ci în rândul tuturor studenților, Balul Bobocilor Electroniști 2014 se anunță cea mai exclusivistă petrecere a anului! Cei 14 boboci participanți la concursul de Miss & Mister Boboc Electronist sunt talentați și hotărâți să impresioneze juriul format din personalități precum doamna Ecaterina Andronescu sau designer-ul Alina Dogaru, toți luptând pentru titlul ce le va aduce nu doar premii pe măsură, ci și popularitate în rândul colegilor!

Ca invitați speciali la Hollywood-ul Electronist din Chaboo din data de 18 noiembrie îi avem pe LORA – artista momentului și CLAUDIU CONSTANTIN - MC, cei doi completând lista ingredientelor necesare pentru o seară incendiară, deci NU trebuie să lipsești!

Vrei să le poţi povesti prietenilor cât de bine te-ai distrat şi cât de mult ti-a plăcut la bal? Atunci noi te aşteptăm la acest eveniment extravagant pe 18 noiembrie, începând cu ora 21:00 în Club Chaboo, loc in care starea de bine va fi o stare generală!


Pentru Bilete te invităm să ne contactezi la unul din numerele de telefon. Mai multe detalii găsești vizitând pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/292058327654408 sau site-ul LSE: www.lse.org.ro.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta