Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Balul Facultatii de Contabilitate: Mihai Morar si Grasu XXL

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 deceniu si 2 luni
Vizualizari
1011

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 27 octombrie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

ZUper petreceri pentru ZUper petrecareti!

27 Octombrie Mihai Morar si Grasu XXL te cheama la Balul Bobocilor ASE


ASE-istii au dat startul unei serii de petreceri nebune la care sunt invitati toti amatorii de distractie. Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vi la Balul Bobocilor de la ASE!


Si pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala dar si cu artisti de renume.Pentru o seara fetele vor face legea la Balul Facultatii de Contabilitate!


Bad Girls & Good Boys Party va avea loc joi, 27 octombrie, in clubul Fratelli incepand cu ora 23.00. Mihai Morar si-a luat in serios rolul de gazda si impreuna cu invitatul sau Grasu XXL va da tonul la distractie pentru ca tu sa te simti intr-o forma de zile mari.Cele mai nou sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertain-eri de exceptie si o locatia perfecta vor face ca seara balului sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti.Biletele se vor comercializa in incinta ASE, iar cei ce se grabesc sa le procure vor primi o revista "Bravo" cadou.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro