Bucuresti

Bateriile pentru bucatarie - Cum au evoluat de-a lungul timpului si care sunt cele mai noi si populare modele?

Bateriile pentru bucatarie – Cum au evoluat de-a lungul timpului si care sunt cele mai noi si populare modele?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 zile si 9 ore
Vizualizari
39

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inca din cele mai vechi timpuri apa a fost adusa in locuinte intr-un mod sau altul. Pana sa existe instalatii specializate si baterii, fie ele baterii de baie sau baterii bucatarie, oamenii carau galeti de apa de la fantani, aduceau cisterne sau isi improvizau instalatii ce foloseau furtune pentru a-si face mai usoara viata de zi cu zi.

Astazi insa, traim intr-o lume puternic dezvoltata, iar accesul la instalatiile sanitare este mult mai mare, desi din pacate nu toata lumea se poate bucura de acest lucru. In cazul in care acest sistem exista in case, el are nevoie de anumite componente, iar componentele despre care urmeaza sa discutam sunt bateriile pentru bucatarie.

Evolutia bateriilor de bucatarie

Din momentul in care au inceput sa fie utilizate in lume instalatiile sanitare, pentru a avea acces la apa au fost folosite diferite tipuri de baterii bucatarie. Bateriile vechi erau realizate din material greoaie, erau greu de montat, iar astazi modul in care functioneaza ni se poate parea invechit si greu de controlat. In acest caz putem vorbi de bateriile duble realizate din metale grele a caror control se facea rasucind doua robinete greu de manevrat, care dupa o perioada de timp se rupeau din cauza uzurii.

Astazi, insa, totul este mult mai usor de controlat, iar gama de produse este una atat de mare incat ne poate crea probleme prin faptul ca ne plac prea multe modele si nu stim pe care sa il alegem. Robinetele duble date ca exemplu pentru bateriile mai vechi sunt si astazi folosite, doar ca de cand au aparut, pana acum, design-ul s-a schimbat foarte mult, la fel si materialele din care bateria este confectionata. Astfel, controlul in cazul acestor tipuri de robinete este mult mai usor, montarea nu ridica probleme, iar greutatea produsului nu mai reprezinta o problema.

Cele mai populare modele de baterii bucatarie

Produsele de tip baterii bucatarie au fost dezvoltate atat de mult, incat ni se pot parea invechite modelele de baterii aparute chiar si in urma cu 10 ani. Daca ar fi sa alegem un top 3 universal al bateriilor de baie, ar fi foarte greu sa facem unul corect, deoarece aceste alegeri pot fi subiective. Astfel, utrmatoarele produse sunt cele care ni se par noua ca ies in evidenta si ca ar avea potentialul de a intra intr-un top al bateriilor de bucatarie.

Bateriile cu filtru de apa – permit montarea unui filtru, astfel incat apa sa fie perfecta pentru baut. Acest lucru reprezinta un mare avantaj, avand in vedere calitatea slaba a apei in diferite regiuni ale tarii. Bateriile cu dus – prezinta avantaje in ceea ce priveste spalarea alimentelor, precum si in cazul spalarii vasului chiuvetei. Bateriile cu pipa inalta – acestea dau aspect modern bucatariei si ofera inaltime vasului chiuvetei si, de asemenea permit montarea mai multor tipuri de dusuri.

De unde imi pot achizitiona un produs calitativ de tip baterie bucatarie?


In cazul in care doriti sa faceti o schimbare si sa apelati la unul din modelele de baterii bucatarie prezentate, acestea se pot gasi in gama de produse oferita de Baterii Lux. Pe langa aceste modele se pot gasi multe altele, nu doar pentru bucatarie.

Pentru a consulta intraga oferta, va invitam sa accesati baterii-lux.ro, de unde puteti face si o comanda daca gasiti un produs potrivit pentru dumneavoastra.

Date de contact:

Telefon:
0721482872
E-mail: office@baterii-lux.ro
Adresa: Bucuresti, St. Cap. Ghe. Ion, Nr. 11

Autor