Bucuresti

Biciclete damă moderne, adaptate sexului frumos

Biciclete damă moderne, adaptate sexului frumos

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ciclismul este unul dintre sporturile universale care nu cedează restricțiilor precum sexul, vârsta și locația. Oricine poate merge pe bicicletă oriunde dorește. Mai mult, în zilele noastre, mersul se face pe biciclete pentru bărbați și biciclete de damă. Acest lucru capătă din ce în ce mai multă valoare socială în epoca modernă, dar sunt și o modalitate foarte utilă pentru toată lumea de a se deplasa. În ciuda naturii universale a ciclismului, există întotdeauna unele diferențe între cele două sexe, pe care trebuie să le iei în considerare, pentru a cumpăra biciclete damă.

Biciclete damă - diferențe

Diferența dintre bicicletele pentru femei și cele pentru bărbați este vizibilă chiar și cu ochiul liber. Dacă ești atent la specific, vei observa o serie de alte detalii. În mare măsură, alegerea bicicletei potrivite pentru femei determină confortul, efortul de care ai avea nevoie pentru a pedala și experiența ta generală. Bicicletele pentru femei au o geometrie și raport de cadru, ghidon și scaun, astfel încât se potrivesc mai bine structurii și proporțiilor corpului tipic feminin. Componentele lor sunt special selectate și conectate la celelalte elemente, astfel încât să contribuie la confortul și siguranța femeilor în orice moment.

Bicicletele pentru femei sunt mai moi și mai sigure, deoarece țin cont de forța fizică mai mică a femeilor în comparație cu cea a bărbaților. În acest sens, o diferență foarte notabilă este lipsa unui tub transversal superior sau, dacă este prezent, este destul de înclinat. Scopul său principal este de a întări roata pentru a rezista la o sarcină mai mare, care se observă la bărbați. Eliminarea sau reducerea acestuia face diferența între bicicletele de femei și cele pentru bărbați și este tocmai rezultatul sarcinii semnificativ mai mici pe care o exercită.

Biciclete damă – Caracteristici


Spre deosebire de biciclete pentru bărbați, cele pentru dame au rama mai scurtă, iar diferența este de obicei de 1 pana la 3 cm mai mică.Deoarece se presupune că femeile au umerii mai înguşti, acest lucru afectează și lățimea ghidonului, care este semnificativ mai îngust la bicicletele pentru dame. Ghidonul unei biciclete de damă depinde și de stilul de mers, dar este proporțional cu structura feminină. Scaunul pentru bicicletele femeilor este adaptat fiziologiei femeilor pentru a oferi confortul necesar.

Nu putem să nu remarcăm, desigur, că bicicletele pentru femei se bucură de o gamă mult mai largă de culori, iar la traficmeter.ro poți găsi de la modele clasice curate până la tonuri îngrijite și jucăușe, pentru iubitoarele unui look mai feminin. Adaptate nevoilor specifice ale sexului frumos, roțile de la bicicletele de damă sunt semnificativ mai sigure și mai confortabile pentru acestea.

Pentru a profita de toate avantajele lor, mizează pe manopera de calitate a roților cerurim, profil dublu, frânare pe jantă, butuci cu conuri cu bile, ax cu piuliță din otel. Mărimea roții bicicletelor de damă depinde direct de înălțimea femeii. Colajul și lățimea anvelopelor sunt legate de stilul de mers pentru care este proiectată bicicleta. Bicicleta de damă are un cadru caracteristic mai curbat și teșit, ceea ce o face practică și ușor de pedalat.

Biciclete damă - Tipuri

Bicicletele pentru femei sunt disponibile într-un număr mare de variante diferite de model. Cele mai populare sunt:

· Biciclete de oraș: Însoțitorii urbani pentru cumpărături sau naveta zilnică. Se caracterizează prin cadrul lor cu intrare joasă, o șa confortabilă, bine susținută, un portbagaj practic și o tijă ergonomică.

· Biciclete de trekking pentru femei: Sunt concepute pentru distanțe lungi în conceptul lor general. Au un cadru trapezoidal cu o intrare adâncă. Furca cu suspensie asigură întotdeauna un confort excelent de pedalat, chiar și pe suprafețe accidentate.

· Biciclete cross damă: bicicleta cross este un amestec de bicicletă de curse și bicicletă de munte și un fel de bicicletă de trekking pentru slăbit. La fel se poate spune și despre bicicletele de damă fitness.

· Biciclete de munte pentru femei: Bicicletele mountain bike pentru femei au un cadru diamant cu un tub superior adaptat, o furcă cu suspensie confortabilă. Renunțarea la toate piesele de completare, asigură multă distracție de condus chiar și pe terenuri dificile.

Poți alege biciclete dama de la producători de renume, de pe site-ul traficmeter.ro

Autor