Bucuresti

Bucharest Art Exibition

Bucharest Art Exibition

Detalii expozitie

Telefon
0721033509
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
161

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 octombrie 2021 - Duminica 17 octombrie 202116:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar vor straluci in atentia publicului intre 15-17 octombrie 2021 orele 16:00-24:00 in Sala Regina Maria - Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3). In deschiderea evenimentului incepand cu orele 19:00 Gabi Stanescu, compozitor si violonist va sustine un concert.

Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invita la o retrospectie a evolutiei artelor vizuale. Evolutia fiecarei opere a fost determinata de o schimbare majora a conceptiei artistului asupra realitatilor inconjuratoare.

In sectia „Bijuterie Contemporana” veti admira operele lucrate in rasina, argint, aur sau platina ale maestrilor bijutieri, absolventi Assamblage - Institutul de Arta si Design. Dupa un periplu prin galeriile de arta din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) in calitate de expozanti, artistii bijutieri se reintorc in Bucuresti pentru a expune in cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza si Madame Sophie.

Pentru ca tema evenimentul este timpul, cum am putea sa il masuram mai bine decat cu un ceas?
Augustin Matei, invitat de marca, va expune o colectie de ceasuri de lux, ce a facut celebra Romania peste hotare in materie de bijuterie.

Expozitia de fotografie semnata de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroiosi, isi propune sa promoveze Romania turistica, locuri mai putin mediatizate si vizitate dar a caror frumusete si importanta sunt inegalabile.
In sectia pictura veti putea admira lucrari abstracte, expresioniste semnate Iulia Paun.

Accesul se face GRATUIT.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta