Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Bucharest Art Exibition

Detalii expozitie

Telefon
0721033509
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
786

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 3 octombrie 2023 - Sambata 14 octombrie 202310:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Muzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu Asociatia Anonymo Muza, vă invită marți, 03 octombrie 2023 orele 18:00, la sediul MNLR din Calea Griviței nr. 64-66, la vernisajul expoziției Bucharest ART Exhibition #2 .

Vizitatorii vor putea admira bijuterie contemporana, pictură, sculptură, colaj, design vestimentar. Tema evenimentului din acest an este „Femeia în arta modernă”.

Femeile reprezintă stâlpii societății. Mame, iubite, soții sau bunici reprezintă centrul universului. Ele sunt elogiate sub toate formele de artă: de la pictură și colaj la sculptură și bijuterie contemporană.

Curatorul evenimentului este Diana Roman, critic de artă.

Expoziția va fi deschisă în perioada 3-14 octombrie 2023 și va putea fi vizitată de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro