Bucuresti

Bucovina lanseaza albumul "Nestramutat"

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
1073

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 decembrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

BUCOVINA lanseaza noul album pe 12 decembrie la Arenele Romane din Bucuresti Pe 12 Decembrie, cea mai in voga trupa romaneasca de metal a momentului, Bucovina, isi lanseaza noul album la Arenele Romane din Bucuresti. Acesta va purta numele de "Nestramutat" si va putea fi gasit la vanzare in ziua concertului.

Castigatoare a mai multe premii METALHEAD Awards, an de an, Bucovina s-a impus prin showuri energice cu salile pline dar si prezenta la una dintre cele mai importante festivaluri locale. "Nestramutat", cel mai nou album al trupei, poarta marca Dan Swano.
In deschidere vor canta trupele Eternal Fire, Asemic si Tanin.

Biletele pentru showul Bucovina pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, terminalele Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange si VGeneration ) la urmatoarele preturi: Biletele costa 35 de lei pana pe 1 decembrie, 40 de lei pana pe 12 decembrie si 50 de lei la intrare.
O coproductie METALHEAD si Tara de Sus


Program si reguli de acces
Bucovina isi lanseaza noul album sambata, 12 decembrie la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de trupele Tanin, Asemic si Eternal Fire ! Concertul are loc in cort incalzit.
Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial atat de la Bucovina cat si merch-ul oficial Metalhead.
ATENTIE: FUMATUL IN CORT ESTE INTERZIS ! Se fumeaza doar in locurile special amenajate la iesirea din cort.
ACCES
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
Accesul minorilor cu varste SUB 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Zona de concert din cort are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor. Arenele Romane dipus de garderoba.
INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele
PROGRAM
DOORS: 19:00
ETERNAL FIRE: 19:30 - 20:10 (40 min)
ASEMIC: 20:30 - 21:10 (40 min)
TANIN: 21:30 - 22:10 (40 min)
BUCOVINA 22:30 - 00:00
MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun la cort de 4 iesiri de urgenta si inca una in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.
De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.
De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane !

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta