Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Bursele Every Can Counts îşi caută titularii

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
695

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bursele Every Can Counts îşi caută titularii
  • Every Can Counts România dă startul înscrierilor la competiţia de burse adresată studenţilor pasionaţi de protecţia mediului.
  • Tema competiţiei este propunerea unei campanii pentru implementarea programului de reciclare a dozelor din aluminiu Every Can Counts în facultatea la care studenţii sunt înscrişi.
  • Opt burse în valoare de 2400 euro vor susţine cele mai bune idei de campanii pentru reciclarea dozelor din aluminiu în facultăţi.
La opt ani de la lansarea programului european Every Can Counts în România, program care sprijină reciclarea dozelor din aluminiu la nivel naţional, Asociaţia Alucro oferă opt burse a câte 1400 lei pentru cei mai creativi studenţi pasionaţi de protecţia mediului. Aflată la a treia ediţie, competiţia Bursele Every Can Counts se adresează studenţilor interesaţi de acţiuni şi campanii de reciclare.
Tema ediţiei din acest an este propunerea unei campanii pentru implementarea programului de colectare a dozelor din aluminiu Every Can Counts în facultatea la care studentul este înscris şi implementarea acesteia, dacă propunerea este aleasă câştigătoare. Every Can Counts România va oferi sprijinul logistic necesar implementării programului, fiecărui student: organizarea unei prezentări în vederea semnalizării programului în instituţie sau companie, realizarea de campanii vizuale (afişe, flyere), oferirea cutiilor de colectare şi asigurarea contactului cu un colector autorizat în vederea ridicării dozelor din aluminiu.
Scopul competiţiei este de a stimula implicarea studenţilor în acţiuni de protecţia mediului şi de a promova reciclarea dozelor din aluminiu în rândul tinerilor, dar şi al publicului larg.
Anul acesta, am ales o modalitate diferită de a ne pune în practică proiectele adresate tinerei generaţii. Astfel, liceeni vor pune în scena piesa de teatru „HOPE – SPERANŢĂ”, iar studenţii vor veni cu idei fresh de implementare a programului EveryCanCounts în facultăţile în care studiază. Nu numai că le dăm mână liberă în ceea ce înseamnă creativitate şi originalitate, dar şi premiem ideile care nouă ni se par interesante şi demne de urmat. Datorită faptului că în acest an împlinim 8 ani de activitate, vom selecta 8 proiecte pe care le vom premia cu câte 1400 lei fiecare. Cautăm tineri care îşi bazează propunerile pe experienţa proprie, care îşi propun să schimbe obiceiurile negative în atitudini pozitive şi care să devină lideri de opinie în generaţia lor.” Declară Adina Magsi, Director General Asociaţia Alucro, Every Can Counts România
Pentru se putea înscrie în competiţie, participanţii trebuie să fie studenţi la o facultate din România, cu excepţia celor aflaţi în an terminal. Termenul limită de înscriere este 18 mai 2018. Propunerea de campanie va fi făcută prin completarea unui formular standard, care urmăreşte creativitatea studenţilor în alegerea activităţilor pentru implementarea programului şi planificarea acestora pentru a fi implementate în perioada octombrie – decembrie 2018. Regulamentul complet al competiţiei Bursele Every Can Counts este disponibil pe site-ul www.everycancounts.ro.
Cu sprijinul: Rompack Management
Parteneri media: Stiri.ONG, Eco Magazin, IQool

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro