Bucuresti

Cabinele de dus favorizeaza siguranta si intimitatea

Cabinele de dus favorizeaza siguranta si intimitatea

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
563

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cabinele de dus reprezinta o solutie practica adaptabila oricarui spatiu, deoarece confera baii spatiul mult visat si asigura confortul dorit. Pentru a spori confortul, acestea vin la pachet cu numeroase functii utile.

Beneficiile avansului tehnologic


Avantajul suprem al unei cabine de dus consta in faptul ca, indiferent de varsta, de numarul de kilograme sau de inaltime, nimeni nu se simte constrans in spatiul acesteia. Mai mult, evolutia tehnologiei este de partea celor interesati – imbunatateste calitatea cabinelor si, in acelasi timp, reduce substantial preturile.

Personalizare pana la cele mai mici accesorii

Pentru un nivel sporit de intimitate, cei interesati de cabinele de dus au la dispozitie o serie de tipuri de sticla securizata, care poate fi transparenta, semitransparenta, in diferite nuante sau cu multe alte personalizari. De asemenea, exista posibilitatea de a alege cabine de dus complet echipate sau goale, carora, ulterior, sa le fie adaugate diferite accesorii din larga gama disponibila pe piata. Este foarte important ca, inainte sa se ia o decizie de achizitie, sa fie analizat stilul si designul locuintei, precum si sa fie cunoscute dimensiunile baii. Aceste informatii extrem de utile simplifica prelucrarea unei comenzi, astfel incat diferentele dintre desenul designerului si realitate sa fie minime.

Oricine se poate bucura de lux, siguranta si design


Securit International considera cabinele de dus o solutie optima pentru fiecare camin, atat pentru spatiile mici dintr-o garsoniera, cat pentru spatiile largi din vile. In plus, cabinele de dus oferite de Securit pot fi amplasate in spatii cu orice forma, fara ca designul sa aiba de suferit. De asemenea, acestea sunt confortabile, iar, in interior, se pot realiza tratamente de aromaterapie, pentru clipe de relaxare.

Cabinele de dus ajuta la mentinerea sanatatii

Pentru alegerea celei mai bune cabine de dus, firma Securit ofera urmatoarele sugestii si informatii:

  • - In intensa discutie privind diferentele dintre cabinele de dus si cazi, prima varianta prezinta, din punctul de vedere al sanatatii, o protectie ridicata contra infectiilor de orice natura, pe cand in cea de-a doua pot sa ramana mult timp virusii.
  • - De asemenea, trebuie sa se tina cont de spatiul disponibil si de timpul care poate fi alocat rasfatului. De cele mai multe ori, persoanele cu probleme ale picioarelor prefera cabinele de dus, deoarece este mult mai confortabil decat cazile. Noua tehnologie permite conceperea de dusuri care au incorporate un scaun special pentru relaxare sau pentru cei care pot sta doar putin timp in picioare. In plus, acest scaun poate realiza si un masaj la spate.

Aceste avantaje ale cabinelor de dus pot fi completate de multe altele, din orice unghi se priveste un dus, deoarece poate acoperi orice necesitate a clientilor.

Preturi pentru orice baie

In cazul in care echipa Securit International va convins ca va poate ajuta sa alegeti cele mai bune cabine de dus, pe website, poate fi, oricand, plasata o comanda online sau se poate fi apelat numarul de telefon 0213213176. Pe langa designul generos si tehnologia moderna, preturile oferite de companie sunt reduse, ceea ce le face accesibile pentru a moderniza fiecare baie.

Autor