Bucuresti

Cadenza Label Night

Cadenza Label Night

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
702

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 mai 201423:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Cadenza Label Night Sambata, 24 Mai 2014, ora 23:00
Casa Presei Libere, Bucuresti
PE 24 MAI 2014, VA AVEA LOC “CADENZA LABEL NIGHT”, CARE ÎI VA GAZDUII DREPT HEADLINERI PE VALENTINO KANZYANI SI MIRKO LOKO, ÎN CADRUL UNUI EVENIMENT ORGANIZAT DE CATRE BUMBBLE BIT .

Momente, sentimente şi culori ne rămân întipărite în memorie, după fiecare eveniment. Încercăm să le ţinem cât mai aproape de noi, iar cei de la Cadenza reuşesc mereu să adauge altele, şi altele, în albumul amintirilor frumoase petrecute în compania lor. Încă din 2003, anul în care a fost înfiinţat, Cadenza a reuşit să intre în vocabularul clubber-ilor, câştigându-le încrederea şi respectul în întreaga lume. Artiştii label-ului sunt printre puţinii care, la sfârşitul lunii mai, ne încarcă bateriile cu energie pozitivă, aceeaşi energie care ne permite să trecem peste monotonia vieţii cotidiene şi să ne deschidem către noi experienţe, precum primul eveniment la care Mirko Loko şi Valentino Kanzyani împart pupitrul în ţară!

Sambata, 24 mai, magia prinde viaţă, sub visual-urile fetelor de la TipToe. VID aka Egal3 si Alin Stoica sunt la curent cu nevoia publicului bucureştean in materie de muzică şi sunt pregătiti să ofere publicului doza necesară de underground, ei fiind “alesi” să susţină warm-up-ul pentru granzii de la Cadenza. Valentino Kanzyani şi Mirko Loko, doi dintre vizionarii industriei muzicale electronice, vor face front comun cu cei doi români, totul pentru a oferi auditoriului o seară memorabilă, până la răsărit.

Intreaga seara va fi animata intr-un ambient absolut special, urmand ca cei doi artisti Cadenza sa isi etaleze sound-ul specific, in Casa Presei cu o capacitate de aproxiumativ 2500 de persoane. Nu uitati sa bifati data in calendar, 24 mai 2014 @ Casa Presei Libere.

Pret/ bilet in avans pe www.bilete.ro:
Categoria VIP: 50 lei
Acces general: 20 lei

Pret per bilet la intrare la eveniment:
Categoria VIP: 50 lei
Acces general: 30 lei pana in ora 00:00 si 40 lei dupa ora 00:00

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta