Bucuresti

Cadourile corporate – un instrument semnificativ in consolidarea unei afaceri

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
518

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In mixul comunicarii de marketing, cadourile corporative detin pozitia unui instrument semnificativ. Odata cu cresterea constientizarii companiilor in privinta necesitatii cruciale de a dezvolta si de a mentine relatii pe termen lung cu clientii, cadrele corporative au motivat comunitatea de afaceri sa construiasca relatii sanatoase cu clientii importanti. Acestea catalizeaza, de asemenea consolidarea publicitatii care preceda promovarea vanzarilor si astfel se constituie consolidarea relatiilor corporatiste eficiente. Clientii potentiali si cei existenti primesc in primul rand aceste stimulente si cadouri.

Promovarea imaginii corporatiei reprezinta unul dintre motivele principale in ceea ce priveste utilitatea cadourilor corporate. Companiile speculeaza ca, cheltuielile pentru cadourile din mediul de afaceri vor creste in viitor, deoarece astfel de daruri au fost intotdeauna de succes in atingerea obiectivelor pe care le doresc. In ceea ce priveste pretul cadourilor, o multime de firme le platesc din bugetul lor de marketing, in timp ce altele le platesc din bugetul privind promovarea speciala.

Cercetarile ilustreaza rolul central jucat de catre darurile comerciale in intercalarea marketingului si a comunicarii. Ele pot fi un centru de dezvoltare si pot mentine relatii de afaceri de lunga durata cu clientii,cu angajatii sau cu furnizorii.

Pe masura ce sezonul sarbatorilor se apropie, ca si proprietar al unei afaceri, trebuie sa incepi sa te gandesti cum iti vei exprima multumirea si aprecierea asupra clientilor, asociatilor sau angajatilor tai.

In magazinul online www.cadoulspecial.ro exista optiuni de cosuri cadou corporative potrivite fiecarui tip de buget pentru orice tip de companie. Magazinul comercializeaza produse promotionale doar de inalta calitate. Oferirea unui cadou este o alegere, iar selectarea unui dar potrivit este o arta. O selectie atenta si inteleapta de cadouri corporate premium poate construi un brand puternic. O astfel de selectie atenta vei gasi pe rafturile celor de CadoulSpecial, produse cu care ii vei incanta pe beneficiari.

Ca si antreprenor, poti folosi cu adevarat cadourile in avantajul tau si cu siguranta nu doresti sa pierzi aceste oportunitati, printre care recompensele pe termen lung.

www.cadoulspecial.ro

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent