Bucuresti

Cadourile creștine sau cum se pot împărți zâmbetele chiar și din autoizolare

Cadourile creștine sau cum se pot împărți zâmbetele chiar și din autoizolare

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De la mic la mare, toți românii suferă de pe urma pandemiei actuale. Distanțarea socială este, până în momentul de față, cea mai bună metodă de prevenire a răspândirii noului COVID-19, însă va mai dura puțin până când toata lumea se va obișnui cu ea. Pare că 2020 și-a propus să fie un an total diferit, un an în care întâlnirile cu familiile, în cazul celor ce nu locuiesc împreună, vor fi rare și scurte ca durată. Pentru a rămâne cu toții în siguranță, atât părinții cât și copiii sunt nevoiți să respecte distanțarea socială și să îmbrățișeze pe cât mai mult posibil autoizolarea.

Cadourile creștine - mesagerii zâmbetelor în această perioadă!

Speranța la mai bine este tot ce le-a rămas românilor, având în vedere cum se desfășoară lucrurile la nivelul țării. Speranța se trage din credință, din credința în Dumnezeu și în puterile sale. Dumnezeu rânduiește de sus toate lucrurile, iar medicii de aici, de pe Pământ, se luptă direct cu virusul. Pentru cei ce nu vor să își piardă speranța nici în perioadele ce vor urma sau pentru cei ce simt că nu mai au nicio putere pentru a schimba ceva acum, cadourile creștine sunt o recomandare. Luând ca reper expresia „Dar din dar se face Rai!”, cadourile creștine pot face minuni în această perioadă, pot readuce cu o mare ușurință un zâmbet pe buzele celor aflați la capătul puterilor sau a speranței.

Librăria Maranatha - o sursă infinită de resurse creștine!

Online-ul devine mediul propice pentru achiziții în această perioadă greu încercată. Chiar și creștinii își pot regăsi toate cele necesare în acest mediu, Librăria Maranatha fiindu-le punct reper. Vorbim de o librărie cu cărți diverse pentru copii, dar și pentru adulți, cărți creștine, dar și cadouri creștine diverse. În categoria de cadouri crestine din cadrul librăriei menționate regăsim rame foto diverse, cuiere din lemn, dar și diferite cărți de actualitate. Bineînțeles, cei interesați, cei ce vor să le trimită celor dragi un mesaj din inimă în această perioadă prin intermediul unui cadou, pot face achiziții și din celelalte categorii de produse.

De exemplu, Biblia este cartea sfântă ce se regăsește în locuința fiecărui creștin, luând astfel locul unui simbol al credinței. Nimeni nu poate spune vreodată că deține prea multe Biblii, având în vedere că sunt cărți extrem de utile, cărți recomandate chiar și copiilor. Biblia poate lua locul unui mesager al zâmbetelor, al solidarității și chiar al dragostei față de cei dragi în această perioadă. În cadrul librăriei enunțate anterior, cei interesați regăsesc o categorie vastă de Biblii, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Un astfel de cadou poate lua locul unei punți de conexiune spirituală între cel dornic să ofere un cadou și cel ce îl va primi.

Totodată, pentru ca surprinza să fie completă, cei ce își doresc să ofere cadouri creștine în această perioadă grea încercată se pot orienta și spre semne de Biblie cu versete pe post de accesoriu bonus. Cei interesați regăsesc pe librariamaranatha.ro o mulțime de cadouri creștine.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306