Bucuresti

Cadourile de anul acesta vor fi practice. Cu Aosom veți face shopping-ul smart și plăcut

Cadourile de anul acesta vor fi practice. Cu Aosom veți face shopping-ul smart și plăcut

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 saptamani si 13 ore
Vizualizari
303

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vine perioada aceea în care ne bucurăm mai mult de cei dragi, de cei de lângă noi, de casă, de tihnă. În egală măsură această perioadă este și despre confortul zilelor petrecute acasă. Până când să îl așteptați pe Moș, cu promisiunile lui, ce ați spune să vă achiziționați chiar singuri cadourile mult dorite?

În această perioadă Aosom nu uită să vă răsplătească pentru alegerile făcute. Și-a obișnuit publicul cu oferte fel de fel și nici de această dată nu face rabat. Începând cu 15 decembrie va fi activ un cod de extra reducere de 15% pentru o selecție de produse!

Work from home? Căutați un scaun de birou cât mai confortabil

În ultima vreme am asistat la o perioadă haotică, pandemică, care practic ne-a provocat să ne adaptăm unor noi condiții. Astfel, work from home a devenit o realitate constantă. Dacă și în 2022 ne vom aștepta la asta, cel puțin să fim pregătiți. Productivitatea crește dacă aveți un scaun birou potrivit!

La Aosom regăsim o gamă variată de scaune de birou sau chiar și fotolii. Ergonomice, ce se pot ajusta la înălțime, cu spătar și șezut moi și confortabile, astfel de scaune vor crea context optim să prelungiți orele de muncă în fața laptopului. În funcție de stilul de amenajare al biroului de acasă, optați pentru scaun mai compact, fără mânere dacă spațiul nu este unul generos. Dacă nu sunteți constrânși de acest aspect, preferați un scaun directorial.

Veți găsi prețurile ca fiind dintre cele mai prietenoase. Și asta nu e tot!

Aplicația Aosom este o manieră mai rapidă de a cumpăra ce vă doriți din stocul disponibil. În această perioadă doar din aplicație vor fi prețuri promoționale la o serie de produse. Campania durează 3 săptămâni.

Așadar, produsele dorite pot fi mai ușor de verificat, rapid vizionate în toate detaliile și cumpărate din câteva mișcări. Aosom menține și oferta transportului gratuit pentru orice comandă. Vă veți bucura așadar să regăsiți aici o soluție pentru amenajarea oricărei încăperi de acasă sau la birou. Mobilă și decorațiuni, produse pentru toate vârstele și pentru hobby-uri diverse, articole pentru copii sau animale de companie sunt câteva dintre cele pe care le veți găsi aici și au, desigur, prețuri reduse.

De Crăciun în 2021 ne dorim mai mult, dar și mai accesibil

Crăciunul nu trebuie să însemne doar mese îmbelșugate. Și chiar și așa de ar fi, preferați să faceți mici schimbări. Care este masa pe care o veți folosi când vin rudele în vizită? Ce spunea bunicul despre durerea de spate? Poate că ar fi timpul să răsfățați seniorii cu un fotoliu special conceput pentru ei.

Iar animalele de companie, chiar dacă nu vă pot spune, au nevoie de un loc special al lor. Bucuria de a-i face pe alții fericiți vă hrănește sufletul. Așadar, cumpărați smart, avantajos din punct de vedere al prețurilor și anul acesta de Crăciun bucurați-vă să puteți fi alături de toți cei dragi vouă.

Ofertele curente le găsiți la un click distanță, la aosom.ro

Contact:
+40 358630043
clienți@aosom.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306