Bucuresti

Calatoreste confortabil si in siguranta alaturi de ZGR

Calatoreste confortabil si in siguranta alaturi de ZGR

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Sic Media
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ziua de azi foarte multe persoane calatoresc in alte tari Europene cum ar fii Germania. Multi cauta sa se relaxeze intr-o vacanta sau chiar sa isi viziteze rudele sau altii chiar vor sa-si faca un trai mai bun muncind acolo. Acum este mult mai simplu sa de deplasezi deoarece exista multe firme de transport international printer care si ZGR care efectueaza curse saptamanale.

Chiar daca transportul aerian pare de cele mai multe ori solutia mai buna insa nu tot timpul este asa:preturile sunt destul de mari mai ales daca nu iti rezervi biletul de calatorie din timp,transportul nu mai este de la adresa si trebuie sa te deplasezi la aeroport, iar cantitatea de bagaje este mult mai mica decat cea cu microbuzul.
Din punct de vedere al multor persoane care calatoresc mai mereu, transportul cu microbuzul sau cu autocarul este solutia ideala pentru a calatori.

De ca sa alegi ZGR pentru transportul international?

Compania isi bazeaza toate serviciile pe un nivel ridicat de seriozitate. Fiecare persoana care apeleaza la ZGR are garantia ca v-a ajunge in siguranta si in timpul estimate la destinatie sau cee ace v-a trimite v-a ajunge intacte exact la adresa specificata.

Compania ZGR ofera in prezent servicii de transport persoane international pe ruta Romania Germania si retur pana la adresa specificata, precum si alte servicii cum ar fii transport colete si transport auto pe platforma. In procesul de livrari sunt implicate numai persoane cu experienta in aces domeniu, astfel incat toata activitatea sa fie realizata responsabil si cu mare grija, dar sis a respecte timpul estimat.

Inca de la inceputul activitatii au pus pe primul plan cerintele clientilor sai astfel incat sa poata asigura cel mai bun confort, factori de care trebuie sa dispuna orice serviciu de transport international.

ZGR ofera pasagerilor sai o gama variata de servicii ce constau in profesionalism, seriozitate si siguranta. La fiecare cursa dispun de cate doi soferi cu experienta care va vor sta la dispozitie pentru orice problema intampinati pe parcursul calatoriei. In echipa sunt numai soferi cu experienta in domeniul transportului international de persoane si colete si care dau dovada de amabilitate fata de clientii companiei pentru a va simti in siguranta.

Cu aceasta firma puteti calatori din Romania catre Germania si retur, cu cele mai moderne si confortabile microbuze si nu in ultimul rand la preturile cele mai mici de piata transportului international de persoane. Acum este mult mai usor sa trimiti colete catre si din Germania cu ajutorul celor de la ZGR, la preturile cele mai mici si intr-un timp foarte scurt.