Bucuresti

Calor

Calor

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Progresului, nr. 30-40
Telefon
0214114444, 0314134444, 0737234444
Web
http://www.calor.ro
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1692

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Calor Bucuresti

Calor, infiintata inca din anul 1991, este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul instalatiilor, recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor industriale si civile. Compania importa si distribuie o gama completa de echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru instalatii termice, sanitare si sisteme de ventilare-climatizare.

Stocul mare si diversificat de marfuri, precum si un raport optim calitate/pret au facut din Calor un partener de nadejde si un leader de piata. Datorita profesionalismului si a calitatii serviciilor si produselor oferite, compania a fost certificata cu ISO 9001 si ISCIR. Clientii Calor au fost mereu multumiti de colaborarea cu compania, motiv pentru care de multe ori au existat si parteneriate ulterioare bazate pe avantajele oferite:

  • Gama foarte mare de produse, peste 12.000 de articole
  • Stocuri permanent reactualizate, pentru a asigura de fiecare data intreaga gama de echipamente necesara functionarii unei instalatii termice sau de climatizare
  • Consultanta de specialitate din partea unei echipe de tehnicieni cu experienta in domeniu
  • Termene de livrare scurte
  • Service autorizat pentru toate produsele Calor
  • Garantie minim 1 an pentru orice tip de echipament sau utilaj Calor
  • Preturi competitive si produse performante de ultima generatie.

Pe langa serviciile de achizitie, Calor ofera consultanta, asistenta tehnica si service tuturor clientilor sai. Colaborand cu firma Calor costurile se reduc, deoarece toate echipamnetele necesare pot fi achizitioante dintr-un singur loc si mai apoi puse in functiune de catre echipa tehnica. In functie de cerintele clientului, Calor efectueaza servicii de intretinere si verificare tehnica periodica a tuturor instalatiilor sale, reparatii si schimbari de piese, atat in perioada de garantie si post-garantie.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30