Bucuresti

Căminul de batrani “Acasă la bunici” - un loc sigur, fără niciun caz de COVID-19

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Apartine de
Caminul de batrani Acasa la bunici
Vizualizari
508

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Căminul “Acasă la bunici” este locul unde bătrânii își pot găsi liniștea și pot avea parte de îngrijirea necesară în funcție de nevoile și problemele lor, și primesc în permanență asistență medicală și psihologică, fiind sub continua supraveghere a unui personal calificat în îngrijirea persoanelor în vârstă. Internarea unui bătrân într-o instituție specializată de îngrijire nu înseamnă abandonul persoanei respective, ci reprezintă grija purtată acestuia și dorința ca acesta să aibă în permanență atenția, siguranța și asistența unui personal calificat pentru problemele de sănătate pe care le întâmpină.

Acasă la bunici” este locul unde bătrânii își pot găsi liniștea și pot avea parte de îngrijirea necesară în funcție de nevoile și problemele lor, și primesc în permanență asistență medicală și psihologică, fiind sub continua supraveghere a unui personal calificat în îngrijirea persoanelor în vârstă.

La căminul de îngrijire “Acasă la bunici” sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților sunt primordiale, de aceea, în vederea prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, se respectă cu strictețe toate măsurile impuse de autorități. Drept urmare, de peste 300 de zile, în căminul Acasă la bunici nu a fost înregistrat niciun caz de infectare cu COVID-19. Căminul “Acasă la bunici” se asigură în permanență că toți rezidenții sunt și vor fi în siguranță, pentru ca acesta să rămână pentru ei un mediu sigur în care sunt îngrijiți, cu blândețe, în mod adecvat.

Printre beneficiile căminului “Acasă la bunici” se numără:

  • Localizare în sectorul 5, foarte aproape de centrul Bucureștiului;
  • Clădirea are 3 etaje, peste 20 de camere, 2-3 băi/nivel și spații comune pentru activități;
  • Grădină spațioasă pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut și relaxant;
  • Toate camerele sunt dotate cu paturi speciale, aer condiționat, internet și televizor;
  • Doctor și asistentă medicală la dispoziția bătrânilor;
  • Tarife negociabile în funcție de starea de sănătate a bătrânilor și nevoile acestora.

Caminul de batrâni Acasă la bunici
este un spațiu primitor ce oferă liniște, relaxare și o atmosferă prietenoasă și familială, pentru ca vârstnicii să nu se simtă niciodată singuri. Aici, ei pot oricând să se bucure de activitățile care le fac plăcere, într-un cadru și într-o ambianță specifică vârstei lor. Bătrânii au parte de condițiile optime pentru un trai mai mult decât decent, într-un centru unde aceștia sunt îngrijiți cu multă iubire.