Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Cancun

Cancun

Detalii spectacol

Telefon
0213174101
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul Nottara
Vizualizari
634

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 noiembrie 202319.30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cancún


Ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă în faimoasa stațiune Cancún se transformă pentru cuplurile Reme – Vicente și Laura – Pablo, căsătoriți de douăzeci și cinci de ani și prieteni încă din facultate, într-un moment al adevărurilor nespuse și al dorințelor secrete, într-un joc al lui „ce-ar fi fost dacă…”.

Cum ar fi evoluat viața personajelor dacă partenerul de viață ar fi fost altul, dacă ar fi avut o altă meserie, dacă ar fi fost mai fericite făcând alte alegeri. O comedie de dialog și de situație, Cancún este, în același timp, o meditație asupra felului în care de multe ori un eveniment ce pare nesemnificativ schimbă pentru totdeauna cursul vieții. Se mai poate schimba ceva, mai e posibil un nou început, o nouă iubire? Cât de mult intră în discuție ideea de destin și cât ține de alegere?

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro