Bucuresti

Caracteristici ale cardului FERMIER

Caracteristici ale cardului FERMIER

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
102

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Luna februarie a anului 2022 a marcat o nouă premieră în materie de finanțare agricolă, reprezentată de lansarea primului card de credit business, destinat exclusiv fermierilor din România. Este vorba de cardul FERMIER, iar inițiativa aparține Agricover Credit IFN - cea mai importantă instituție financiară nebancară specializată excluziv pe soluții de finanțare în domeniul agricol. Fiind vorba de un produs relativ nou și unic la acest moment pe piața din România, am considerat necesar să facem cunoscute fermierilor caracteristicile acestui card.

Activare simplă și rapidă


Ca orice card bancar, și cardul FERMIER trebuie activat înainte de a te bucura de toate beneficiile pe care le oferă. Activarea cardului se face de utilizator, iar în acest sens poți să apelezi la trei metode simple. Prima din ele constă în activarea cardului la orice ATM, selectând operațiunea respectivă de pe ecranul dispozitivului. Dacă nu ai un ATM prin preajmă și vrei să folosești cardul, aceste poate fi validat și la prima utilizare a unui POS.

Mai exact, poți merge la orice unitate dotată cu un astfel de dispozitiv de plată, iar după ce acesta va scana cardul, va afișa opțiunea de validare. Atât la ATM cât și la POS, validarea se face folosind un cod PIN care îți este înmânat odată cu cardul, însă ai la dispoziție și o a treia variantă constând în validarea telefonică. Pentru aceasta, poți suna în call-center, la numărul 0219167. Tot la acest număr poți să apelezi la orice oră pentru asistență, fiind un serviciu disponibil non-stop.

Nu se percep taxe de emitere și administrare


Obținerea unui astfel de card nu presupune niciun fel de cheltuială, la fel și administrarea acestuia de către unitatea emitentă. Acestea sunt servicii gratuite, de care beneficiază orice utilizator al cardului, iar obținerea acestuia este foarte facilă. Dacă vrei să afli informații mai detaliate, le poți obține de la un specialist Agricover Credit IFN, direct la unul din sedii sau trimițând un mesaj de la rubrica de contact de pe site. Tot pe site, poți găsi un formular online pe care trebuie să-l completezi pentru a primi cardul direct acasă.

Credit fără rate lunare


Unul dintre cele mai importante beneficii ale cardului FERMIER constă în posibilitatea accesării unei linii de credit pentru capital de lucru, cu posibilitatea reîntregirii disponibilului prin plata în orice moment la ciclului de tranzacționare. Astfel, cardul oferă unul din cele mai avantajoase credite agricole pentru fermieri, având în vedere că nu se impune rambursarea în rate lunare, ci anual, în funcție de perioada de recoltare a culturii preponderente. Fondurile din linia de credit aprobată sunt disponibile 24 de ore din 24 și pot fi folosite pentru diferite achiziții, investiții, plăți către furnizori și alte cheltuieli.

Achiziții în rate fără dobândă din magazinul online Agricover


În afară de soluții de finanțare, Agricover Credit IFN pune la dispoziția fermierilor și o gamă largă de inputuri agricole, în magazinul online. Poți găsi aici semințe, îngrășăminte, produse pentru protecția plantelor, îngrășăminte foliare, biostimulatori, regulatori de creștere și adjuvanți de cea mai bună calitate. Posesorii de carduri FERMIER au posibilitatea de a achiziționa de aici toate produsele de care au nevoie pentru întreținerea culturilor, plătind în 12 rate fără dobândă. Astfel, produsele cumpărate pot fi achitate timp de un an la prețul de achiziție, în 12 rate lunare.

Disponibilitate pentru orice fel de tranzacții


Cardul FERMIER poate fi utilizat pentru toate tipurile de tranzacții, fie că e vorba de achiziții din magazinele online, plăți la POS, retrageri sau depuneri de numerar. Aceste tranzacții pot fi efectuate oriunde în România, dar și în străinătate, iar utilizatorii primesc de fiecare dată o confirmare în timp real, prin SMS.

Sperăm că informațiile oferite de noi se constituie în argumente suficiente pentru a te convinge de utilitatea cardului FERMIER și de avantajele pe care acesta le aduce.

Sursa foto: Pixabay.com