Bucuresti

Caracteristici ale pachetelor funerare standard in baza talonului de pensie

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
538

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din pacate, mai devreme sau mai tarziu, fiecare om trece in nefiinta, aceasta fiind o grea pierdere pentru membrii familiei, rude, prieteni, pentru cei apropiati. In zilele imediat urmatoare decesului, rudele sunt in cautarea unei firme specializate in servicii funerare sigure, prompte si de calitate. Pentru ca nu toata lumea are resurse financiare care sa le permita sa investeasca intr-un sicriu de lux, reprezentantii companiei Rainbow Funerare ofera clientilor un sicriu echipat complet, gama standard, si cruce din lemn de culoarea sicriului, cu inscriptiile necesare.

Cele mai ieftine si mai avantajoase pachete de servicii funerare


In baza talonului de pensie, clientii pot obtine un pachet funerar standard complet pentru o inmormantare asa cum se cuvine. Sicriul este echipat complet – cu o perna matlasata din saten, cu o lenjerie matlasata din saten, cu un orar mare si unul mic, cu o panza de fata din dantela, cu manere, crucifix, cuie, cu capitonaj capac sicriu. Dimensiunile sunt standard, iar clientii au posibilitatea de a alege esenta lemnului - de brad, fag sau plop, cu un finisaj foarte bine lacuit. Crucea din lemn este la culoarea sicriului si este scrisa.

Serviciile funerare din pachetul de baza includ serviciile doctorului care constata decesul, serviciile doctorului care elibereaza certificatul de constatare a decesului, serviciile doctorului care se ocupa de imbalsamare, precum si recuperarea decedatului de la domiciliu cu o targa speciala. In plus, sunt incluse si serviciile de toaletare a decedatului la sala special amenajata in acest sens, dar si serviciile de imbalsamare si de asezare in sicriu. Serviciile funerare din pachetul de baza includ transportul decedatului la capela sau la biserica, transportul la cimitir si manipularea acestuia pe toata durata evenimentului funerar.

Ce include pachetul pentru slujba de inmormantare?

Pentru slujba de inmormantare, sunt asigurate doua prosoape mari si doua lumanari groase pentru preot si pentru dascal, precum si 10 prosoape mici si albe, cu ace de siguranta. Conform traditiei, sunt incluse 12 batiste, 12 banuti si 12 lumanari, 12 mere si 12 covrigi, 12 pachete cu alimente, 3 colive si un set de tamaiat.

In plus, sunt incluse si un set de colaci de inmormantare, prescura, arhanghel, o sticla de vin si una de ulei, un set de 24 de pahare si de 24 de lingurite din plastic pentru coliva, doliu de usa, doliu de piept, icoana, lumanare toiag, precum si catui, carbune si tamaie si un set de 4 candele. Ca bonus, este inclusa si o coroana naturala din 60 de fire de garoafe.

In concluzie, persoanele indurerate care tocmai au suferit pierderea cuiva drag sunt sfatuite sa apeleze la serviciile funerare asigurate de Rainbow Funerare Dorobantu. Pachetul complet de servicii funerare costa cu pana la 1.000 de lei mai putin decat ajutorul de inmormantare, restul de bani poate fi folosit pentru pomana sau pentru costum ori pentru alte cheltuielile ulterioare.

Aceasta companie se ocupa si de preluarea decedatilor de la aeroport, cu repatrierea decedatilor din alte tari si ofera chiar si pachete funerare de lux.

Autor