Bucuresti

Care este cel mai modern lac pentru lemn la ora actuala si ce beneficii aduce?

Care este cel mai modern lac pentru lemn la ora actuala si ce beneficii aduce?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
517

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Exista mai multe feluri de lacuri pentru lemn, iar piata din ziua de azi ilustreaza cu siguranta acest lucru. Este usor sa devenim confuzi si sa nu stim ce lac pentru lemn este cel mai potrivit pentru noi. Cu toate astea, lacurile pentru lemn castiga tot mai multa popularitate in contextul societatii si tehnologiei din ziua de azi. Lacurile moderne pentru lemn pe baza de apa produc aceleasi rezultate ca lacurile clasice, aducand cateva avantaje suplimentare. Deoarece oamenii pun din ce in ce mai mult accent pe aspectul casei, pe protejarea mediului si pe sanatatea lor si a celor din jur, lacurile pe baza de apa devin alegerea optima.

De ce este importanta alegerea unui lac bun pentru lemn?


Protejarea se refera in mare parte la impermeabilitate, la pastrarea consistentei lemnului, la prevenirea degradarii in timp si la impedicarea acumularii murdariei. Aplicarea unui strat de lac de calitate inalta este obligatoriu pentru a asigura un aspect de cel mai inalt nivel si o durabilitate cu adevarat mare. Este evident ca lacul pentru lemn are rol atat functional, cat si estetic, deci merita sa investim in produse de calitate superioara. Aspectul este si el un factor foarte important in ziua de azi. Un lac pentru lemn de cea mai inalta calitate pastreaza aspectul natural al lemnului, fara a schimba textura si culoarea acestuia. Lacurile pe baza de apa sunt renumite in acest sens, deoarece sunt mult mai transparente fata de alte lacuri, care de multe ori ingalbenesc lemnul. Mai concret, avantajele unui lac pentru lemn pe baza de apa sunt urmatoarele:

Siguranta - Lacurile pe baza de apa nu emana chimicale in aer, deci sunt mult mai sigure pentru sanatatea oamenilor si animalelor. Asadar, un lac pe baza de apa este ideal pentru cei care pun accent atat pe propria sanatate, cat si pe protejarea mediul inconjurator.

Uscare rapida - Spre deosebire de lacurile cu ulei, ceara sau solventi, lacurile pe baza de apa se usuca intr-un timp foarte scurt. Desi acest lucru poate sa depinda de tipul si de calitatea lacului, varianta pe baza de apa se poate usca uneori in numai cateva ore, deci putem aplica mai multe straturi in aceeasi zi.

Este cate se poate de transparent - Lacurile clasice pot oferi un aspect ingalbenit, datorita compusilor utilizati. In schimb, un lac pentru lemn pe baza de apa este cunoscut pentru faptul ca isi pastreaza transparenta si claritatea de-a lungul timpului.

Lacuirea lemnului este obligatorie daca ne dorim pastrarea parchetului a altor materiale din lemn in cea mai buna conditie a lor pentru multa vreme. Pe langa avantajul functional, lacuirea ofera un aspect placut si ingrijit lemnului, deci merita sa investim in produse care au intr-adevar o calitate superioara.

Lacul si locul - de unde cumparam un lac pentru lemn de calitate superioara?


Comerciantii specializati sunt printre singurii in masura sa ofere produse de incredere, colaborand cu cei mai cunoscuti producatori la nivel international. Magazinul Klebrom se bucura de o experienta pe piata de peste 20 de ani, timp in care a oferit lacuri, folii si adezivi care au satisfacut si satisfac in continuare chiar si cele mai inalte pretentii ale profesionistilor. Klebrom ne sta la dispozitie cu produse premium, modalitati multiple de plasare a comenzilor si asistenta tehnica din partea unei echipe de profesionisti!

Autor