Bucuresti

Care sunt criteriile după care alegi un fotoliu puf bean bag?

Care sunt criteriile după care alegi un fotoliu puf bean bag?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
272

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

După o zi lungă și solicitantă, tot ce-ți dorești este să ai un spațiu liniștit unde să te poți relaxa, la tine acasă. Fie că ai stat pe scaunul incomod de la birou timp de opt ore sau te-ai deplasat toată ziua, acum dorești să te așezi pe cel mai confortabil obiect din lume. Ai putea alege patul, un hamac, un balansoar sau un scaun cu pernă moale, însă nimic nu se compară cu adevărata oază a relaxării: un bean bag pufos, care te îmbrățișează imediat cum te așezi. Sună bine, nu-i așa?

Un fotoliu tip puf ocupă foarte puțin spațiu, poate fi mutat rapid dintr-un loc în altul și îți oferă confort în orice moment al zilei. Dacă vrei să cumperi unul sau mai multe, ține cont de următoarele criterii!

1. Design

Chiar dacă este vorba despre un element mic, designul său este important pentru aspectul general al spațiului în care vei pune fotoliul. De exemplu, în camera copiilor se va încadra de minune un bean bag în formă de minge de fotbal sau de baschet, în timp ce în living va arăta mult mai bine un fotoliu uni, într-o nuanță potrivită cu mobilierul sau decorul.

2. Locul în care vrei să-l folosești

Dacă vrei să poziționezi fotoliul în interiorul locuinței, poți opta pentru orice material dorești. În schimb, dacă vei pune puful pe balcon, pe terasă sau în curte, vei avea nevoie de un produs confecționat dintr-un material rezistent, eventual impermeabil, care să împiedice umezeala și care să nu se decoloreze rapid din cauza razelor soarelui. Poți găsi online un fotoliu puf la cel mai bun preț, indiferent de locul unde dorești să-l așezi. Ai la dispoziție zeci de variante diferite, dintre care poți alege produsul potrivit.

3. Formă

Când te gândești la un bean bag, în minte îți apare imaginea unui obiect cu formă neregulată, care se mulează după corpul tău, atunci când te așezi. În prezent există mai multe forme de fotolii puf, ce se potrivesc în contexte diferite. De exemplu, dacă vrei un puf pentru camera de joacă sau lounge, poți alege unul în formă de pernă supradimensionată, gogoașă sau pară. În schimb, dacă vrei să beneficiezi de confortul unui fotoliu puf, dar să păstrezi un aspect elegant al camerei, optează pentru un produs cu o formă ceva mai regulată. Ai la dispoziție fotolii rotunde sau ovale, precum și pufuri compacte, care nu ocupă la fel de mult spațiu.

4. Material

Materialul fotoliului poate face toată diferența, în materie de confort și aspect. Pe piață există pufuri îmbrăcate în țesături din fibre diverse, naturale sau sintetice. Astfel, poți alege pufuri cu textura fină, lucioasă, catifelată sau chiar pufuri îmbrăcate în blană ecologică.

5. Dimensiune

Nu toate fotoliile puf au aceeași mărime. Dacă alegi un set de mai multe pufuri mici pentru balcon sau terasă, optează pentru un model cu dimensiuni reduse, iar dacă ai la dispoziție un spațiu mai mare, precum o grădină sau un living, alege un fotoliu XL sau XXL, care îți va oferi tot spațiul și confortul de care ai nevoie. Chiar dacă nu dispui de foarte mult loc, poți alege fără griji un puf mai mic, căci acesta va fi la fel de comod. Pufurile, de regulă, sunt umplute cu perle fine din polistiren, așa că își vor păstra textura și vor oferi aceeași senzație de relaxare, indiferent de mărime.

Așadar, înainte să cumperi unul sau mai multe fotolii puf, ține cont de aspectele prezentate mai sus. Alege produsul potrivit și te vei bucura de confort maxim, în casă, la birou sau pe terasă!

Sursa foto: pexels.com/photo/woman-sitting-on-bean-bag-white-using-macbook-in-front-of-round-table-with-green-leafed-plant-169915/