Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cărți de ficțiune pentru biblioteca ta de acasă

Cărți de ficțiune pentru biblioteca ta de acasă

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
531

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Adaugă la lista de recomandări, titlurile preferate de carti din lumea science fiction și fantasy. Acestea, desigur, sunt doar o mică parte din comorile care te așteaptă. Te provocăm să pornești într-o aventură de carte epică și să completezi lista cu propriile tale descoperiri fantastice.

Science fiction este lumea științei viitorului

În timp ce genul poveștilor fantastice se referă în principal la lumi și ființe vii pur fictive, cărțile de ficțiune se bazează adesea pe dezvoltări creative ulterioare ale cunoștințelor științifice reale. Multe elemente de science-fiction ar putea fi în mod similar posibile în viitorul apropiat sau îndepărtat, chiar dacă încă pare de necrezut acum. Ideile unor cărți de ficțiune din ultimele decenii au devenit în unele cazuri, s-au realizat deja astăzi. Experiența din cărți bune de ficțiune, desenul imaginativ al viitorului îndepărtat, lumi ciudate și forme interesante de viață. Zboară cu nave spațiale în alte galaxii, însoțește bătălia uluitoare dintre eroi și creaturi malefice și scufundă-te în aventura captivantă. Vei găsi cărți de ficțiune, precum și publicații noi interesante de la multe edituri pe platforma shopeo.ro. Shopeo.ro oferă ore de distracție de lectură cu cărți bune de ficțiune.

Alege cărți de ficțiune de la shopeo.ro

Găsește cele mai bine vândute cărți de ficțiune pe platforma online shopeo.ro. Descoperă literatura pe care mulți oameni au cumpărat-o și au citit-o cu entuziasm înaintea ta. Poți comanda cărțile tale preferate ușor de pe shopeo.ro. Lasă-te inspirat de cărțile de ficțiune, dintre care majoritatea sunt disponibile în format broșat la îndemână. Indiferent dacă preferi să experimentezi aventuri în viitor, să găsești fascinante cărți de ficțiune despre creaturi sălbatice și malefice sau să plutești prin galaxie pe o navă spațială, cărțile de ficțiune din magazinul online Librex oferă tot ce ai nevoie pentru o seară de lectură captivantă. Desigur, shopeo.ro ofertă și un număr mare de publicații noi pentru acest gen literar. Așa că poți găsi mereu noi titluri interesante, care te strigăsă le cumperi. De exemplu, citește cărți de ficțiune ale unor autori populari precum Guillermo Arriaga, Agatha Cristie, Horia Tecuceanu, Georges Simenon și mulți alții. Doar răsfoiește catalogul shopeo.ro și descoperă literatură atrăgătoare.

Înfricoșător și incitant: cărți de ficțiune

Fie că sunt nave spațiale, călătorii în timp în viitor, ființe mistice sau creaturi ciudate - în lumea cărților de ficțiune totul este posibil și, prin urmare, ceva pentru toată lumea. Comandă lucrări ale autorilor de literatură de ficțiune după gusturile tale și experimentează poveștile și aventurile incitante, înfiorătoare sau orientate spre viitor. Cum scapi de zombii insensibili, cum găsești țintele unor puteri extraterestre misterioase și cum rămâne cu fenomenele inexplicabile? Scriitorii de cărți de ficțiune îți oferă o experiență de lectură captivantă și emoționantă, astfel încât să te distrezi mult și să te bucuri în fiecare seară.

Recomandare: Arta bucuriei - de Goliarda Sapienza


Libertatea din cătușele unei societăți masculine, de regulile misogine ale atotputernicei Biserici Catolice, libertatea în Italia fascistă - ˝Signora˝ trăiește luptând cu toate aceste trei libertăți, îmbinate cu dorința senzuală de fericire, inspirată de o fire feminină plină de spirit. După romanul de succes ˝A cădea în cer˝, urmează acum continuarea. Ambele părți ale marelui roman de familie ˝Arta bucuriei˝ sunt despre Modesta, o siciliană iubitoare de libertate, care a crescut în medii sărace pentru a deveni o prințesă. Autoarea Goliarda Sapienza, născută la Catania, Sicilia, în 1924, și-a terminat romanul în urmă cu treizeci de ani. A fost considerat un scandal și nu a putut apărea în Italia decât în 1996. ˝Retinerile˝, pe care o sfâșie cu literatura ei pasionată, multă vreme a fost considerată sacră.Goliarda Sapienza și-a umplut romanul cu intrigă și emoție. Ea demonstrează slăbiciunile umane în carti de fictiune, dezvăluie deșertăciunile, dezvăluie mendacitatea unei morale care protejează robia, se teme de orice nouă libertate.

Autor

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro