Bucuresti

Casa Cu Pisici

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Apartine de
Teatrul Mic
Vizualizari
384

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Casa cu pisici este un spaţiu în care sentimentele se ascund în spatele citatelor din cărţi. Unde masca ironiei acoperă amărăciunea unor destine frânte, iar umorul pansează tristeţile de-o viaţă. Printre pisicile împăiate care îşi continuă existenţa artificială, trei femei încearcă să înveţe lecţia viului din spatele pereţilor care le strâng asemenea zăbrelelor unor cuşti.

Printre sticle de alcool, tuburi cu pastile şi pachete de ţigări, între două runde de tachinări şi clişee care ţin locul împăcării cu cealaltă şi cu sine, trei vieţi sunt reduse la un numitor comun: nevoia nemărturisită a uneia de cealaltă. Cercul se închide doar pentru a se redeschide cu alte personaje.

O poveste emoţionantă care forează în sufletul spectatorului în căutarea propriilor amintiri legate de familie, părinţi, copilărie, un timp continuu al iubirii fără justificare. Doaradunând frânturi de aduceri-aminte, cioburi de gânduri şi colţuri de sentimente ale noastre, ale tuturor, personajele din Casa cu pisici pot găsi cheia care să deschidă uşa coliviilor.