Bucuresti

Casa cu prieteni + Seara debutantilor in Club MoJo Brit Room

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
579

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 19 octombrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

E-Folk Events si Club MoJo Brit Room va invita marti, 19 octombrie, incepand cu ora 20.30 la un concert de muzica folk alaturi de Sanziana Toma, Dragos Toma si Mihaela Calciu sau altfel spus "Casa cu Prieteni".

Despre Sanziana si Dragos Toma nu trebuie sa spunem prea multe deoarece muzica lor este cunoscuta publicului iubitor de folk prin compozitii proprii, dar si prin cantece de drumetie.

Aproape orice muntoman a ascultat macar odata duetul Sanziana si Dragos Toma. Iar cand lor li se alatura si Mihaela Calciu suntem siguri ca va iesi inca o seara de poveste in Clubul MoJo Brit Room.

Partea a doua a serii va revenii debutantilor sau altfel spus celor ce nu au cantat vreodata sau au cantat de putine ori pe o scena.

Astfel daca ai putin curaj, o ghaska de prieteni care sa te sustina din sala si o chitara vino sa canti la Mojo! Impresioneaza-ti prietenii cu muzica folk. Scena este deschisa tuturor participantilor indiferent de varsta sau talent.

Asadar marti 19 Octombrie 2010 incepand cu ora 20:30 asteptam toti muntomanii la o seara speciala alaturi de Sanziana si Dragos Toma alaturi de Mihaela Calciu si a lor "Casa cu prieteni".

Pretul unui bilet este de 5 lei.

Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let’s Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.roPentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496Un eveniment marca e-Folk Events.

Va asteptam!