Bucuresti

Cât de ușor este să comandăm consumabile și ambalaje - descoperim mai multe de la Snick Ambalaje

Cât de ușor este să comandăm consumabile și ambalaje - descoperim mai multe de la Snick Ambalaje

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 saptamani si 23 ore
Vizualizari
65

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În zilele noastre este totul la îndemână. La un click distanță stă totul, de la posibilitatea de a comanda alimente, până la posibilitatea de aprovizionare - valabil aproape pentru orice nișă. Pentru cei care activează în lumea food, delivery, street food, catering și derivatele acestora, se aplică implicit când vine vorba de alegerea unui furnizor de ambalaje și consumabile. Pentru cei interesați, producatorul Snick Ambalaje este la un click distanță. Găsim aici unul dintre cele mai mari stocuri de produse: articole pentru cofetării și gelaterii, pizzerii și rotiserii, într-o diversitate extraordinară. Ambalaje, majoritatea acestora din carton și hârtie, tacâmuri, șervețele și nu numai sunt toate disponibile aici. Pot fi comandate indiferent că vorbim de stoc minim, de bax, set, bulk sau palet.

3 motive pentru care clienții preferă ofertele de la Snick Ambalaje


Snick Ambalaje se distinge printr-o serie de avantaje pe care le oferă clienților săi. Printre altele, vorbim despre:

  • Calitatea produselor - Snick Ambalaje oferă produse de înaltă calitate, concepute pentru a satisface nevoile clienților săi. Ambalajele sunt fabricate din materiale durabile și rezistente, care oferă protecție și siguranță pentru produsele clienților. Sunt eco-friendly și respectă standardele actuale în ceea ce privește tipurile de ambalaje acceptate - adică biodegradabile, care au un minim de impact asupra mediului, dar în egală măsură care respectă cerințele de igienă pentru păstrarea mâncării.
  • Varietate de produse - Snick Ambalaje mizează pe tot tacâmul de produse și consumabile. Aici pot fi găsite și comandate implicit paie, coșuri de servire, paletine și nu numai. Adică tot ce poate fi pe lista de necesități ale unui restaurant, fie el de tip fast food spre exemplu.
  • Servicii prompte și profesionale - Snick Ambalaje oferă servicii rapide și profesionale, începând de la procesul de comandă, până la livrare și suport post-vânzare. Echipa Snick Ambalaje este formată din profesioniști experimentați, care sunt întotdeauna disponibili să ofere asistență și sfaturi clienților săi. Față de vechea metodă de comandă și de contact cu o firmă furnizoare de soluții și produse de acest tip - prin personal dedicat - acum totul este redus la simplism. Asta nu înseamnă că veți duce lipsă de consiliere.

În completare


Serviciile de la Snick Ambalaje sunt completate de comercializarea produselor special destinate acestei industrii, respectiv a igienizanților și a detergenților speciali. În domeniul alimentar în mod special sunt rigori de respectat, implicit în ceea ce privește detergenții. Substanțele chimice din componența unor produse de acest tip nu trebuie să afecteze calitatea produselor finite, a preparatelor. La Snick Ambalaje găsim de asemenea soluții speciale, conforme acestor domenii.

Pentru cei care descoperă acest furnizor ca fiind ceea ce au nevoie, pot comanda implicit pentru export produse din stocul disponibil. În acest sens, în pagina oficială este catalogul disponibil cu produsele pentru export.

Știm cu toții, atunci când comandăm o simplă pizza sau orice alt tip de preparat și cerem livrarea acestuia sau în regim take away, ambalajul este la fel de important ca și calitatea produsului. Alegeți ambalaje de calitate, de la Snick Ambalaje.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
comenzi@snick-ambalaje.com

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306