Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ce accesorii sunt esențiale pentru un restaurant specializat în pește

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
751

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În ultima vreme au apărut tot mai multe restaurante specializate în preparate din pește. Acestea adoptă un anumit design care să se potrivească preparatelor pe care le servesc. Mai jos vei găsi informații despre accesoriile esențiale pentru servirea peștelui și cum se servește peștele la restaurantul specializat în acest tip de mâncare.

Restaurantele specializate în mâncăruri pe bază de pește


Restaurantele specializate în mâncăruri pe bază de pește trebuie să fie pregătite la nivel de meniu. Trebuie să fie prezente foarte multe preparate din pește. Secretul preparatelor este ca peștele să fie cât mai proaspăt pentru a fi cât mai gustos.

Printre cele mai cunoscute preparate din peste se numara: somn la cuptor pe pat de legume, șnițele din pește, rulouri de pește, pește umplut cu creveți, tocană de pește, borș de pește, pește cu legume, rețetă de primăvară cu pește picant, file de pește cu spanac, pește aromatizat, tartă cu pește, dovlecel și porumb, supă cremă de praz cu pește, pește cu sos de hrean și roșii, plachie de pește, pește la cuptor cu roșii și vin alb, saramură de pește, pește rasol și multe altele.

Accesoriile necesare pentru servirea peștelui


Servirea peștelui este la fel de importantă ca și gustul acestuia. În primul rând este important să ai farfurii special confecționate pentru servirea preparatelor din pește. Pe rosehome.ro sunt disponibile foarte multe vase special realizate pentru servirea preparatelor pe bază de pește. Este disponibilă o secțiune denumită „Fish&SeaFood” unde se regăsec foarte multe modele de farfurii pește.

Materialele din care sunt confecționate acestea sunt ceramică, porțelan sau oțel inoxidabil. Toate modelele de farfurii sunt fabricate din materiale de calitate superioară ce oferă foarte multe avantaje din această cauză. Spre exemplu, majoritatea vaselor pot fi folosite la cuptorul clasic, cu microunde, congelator sau se pot igieniza cu ajutorul mașinii de spălat vase. De asemenea, un restaurant ce servește preparate pe bază de pește trebuie să aibă și tacâmuri pește: cuțit de pește, furculiță pește.

Cum se servește corect peștele?


Există mai multe tipuri de servire a peștelui și anume servirea la gheridon, servirea la farfurie sau servirea la platou.

Servirea la gheridon - operațiile de tranșare se efectuează chiar în fața clienților.
Servirea la farfurie - peștele se așează pe o farfurie întinsă, cu capul spre stânga și spatele spre interiorul farfuriei.
Servirea la platou - acest tip de servire se realizează la fel ca preparatele servite ca prim fel de mâncare.

Pentru ca servirea să fie corespunzătoare pe masa este nevoie să fie prezente farfurii întinse, tacâmurile speciale pentru pește, farfurii mici pentru oase, pahare de vin alb și pahare apă.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro