Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ce clădiri de birouri atrag chiriaşi la începutul lui 2018

Ce clădiri de birouri atrag chiriaşi la începutul lui 2018

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
1196

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Printre proiectele de birouri preferate de companiile bucureştene se numără Campus 6, Timpuri Noi Square și AFI Tech Park.

Compania ESOP Consulting l CORFAC International a fost la masa negocierilor la închirierea unor spaţii de birouri de calitate superioară în clădirile Campus 6, Timpuri Noi Square și AFI Tech Park, asistând clienţi din domeniile IT&C şi servicii.

Campus 6 are termen de livrare prevăzut în trimestrul trei al anului, este situat în zona Politehnică-Cotroceni şi are un grad de ocupare de peste 80%, la această dată, pentru prima fază de construcţie. Campus 6 va dezvolta într-o primă etapă o suprafaţă totală de 22.000 mp, iar printre viitorii chiriaşi se numără companii de IT&C și BPO.

„Campus 6 este un vârf de lance pentru dezvoltarea zonei de centru-vest a Capitalei, având o rată record de absorbţie, de la începerea lucrărilor şi până la semnarea contractelor care să rezerve aproape în totalitate spaţiile de birouri trecând mai puţin de un an. Compania noastră a ghidat un client din domeniul IT&C în pre-închirierea unui spaţiu în acest proiect”, afirmă Alexandru Petrescu, ManagingPartner la ESOP Consulting l CORFAC International.

În ceea ce priveşte zona, proiectul de birouri Campus 6 se află în imediata apropiere a staţiei de metrou Politehnică, lângă cea mai mare unitate de învăţământ superior din România cu profil tehnic Universitatea Politehnică Bucureşti și la intersecţia bulevardelor Vasile Milea cu Iuliu Maniu.

Ca facilităţi, Campus 6 va avea toate caracteristicile unei clădiri verzi, spaţii de lucru moderne, pistă de alergare pe acoperiş, amfiteatru în curtea interioară şi spaţii exterioare amenajare pentru relaxare, parcare de biciclete şi vestiare.

Acest proiect va introduce în România pentru prima dată WELL Building Standard, Campus 6 având caracteristici de clădire verde şi fiind pre-certificat la standarde LEED certification at Goldlevel.

O altă clădire de birouri în care s-au încheiat mai multe contracte de închiriere birouri la sfârşitul anului trecut şi la începutul acestui an este AFI Tech Park, aflat tot în zona de centru-vest a Capitalei. Inaugurarea primelor spaţii de birouri, din prima fază a proiectului de 22.000 mp sunt prevăzute pentru al doilea trimestru din 2018. Birourile AFI Tech Park se află lângă Vulcan Center, un important centru de retail din Bucureşti şi aproape de Palatul Parlamentului.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum şi va avea toate facilităţile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcţii vitale, dar şi pentru clienţi, sistem avansat de B.M.S (Building Management System) etc.

Un alt proiect reprezentativ pentru zona unde se află, Timpuri Noi Square, atrage atenţia chiriaşilor tot prin numărul mare de facilităţi pentru angajaţi şi spaţiile de birouri mari, flexibile şi cu posibilitate de extindere în viitor. Şi acest proiect se află lângă o staţie de metrou, Timpuri Noi.

Cheia succesului la aceste proiecte de clădiri de birouri din Bucureşti este amplasarea lângă staţii de metrou, calitatea superioară a spaţiilor de birouri, de clasă A şi B+, suprafeţele mari disponibile şi dezvoltarea în etape a proiectelor, care va putea genera extinderi în viitor şi amplasarea lângă centre universitare, potrivit reprezentatului ESOP.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro