Bucuresti

Ce criterii trebuie să îndeplinească anticariatul la care vrei să îți vinzi cărțile

Ce criterii trebuie să îndeplinească anticariatul la care vrei să îți vinzi cărțile

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultimii ani, procesul de vânzare a cărților a fost simplificat considerabil de soluțiile oferite de anticariate. Orice posesor de carte își poate transforma acum cărțile din bibliotecă într-un venit suplimentar, fără prea multe formalități și cel mai important, fără investiții suplimentare. Vânzarea cărților la anticariat este extrem de rapidă prin prisma anunțurilor “cumpărăm cărți”, venite din partea anticarilor de la Cumpăr Cărți. Posibilitatea de a aranja vânzarea unui număr mai mic sau mai mare de cărți din confortul propriei locuințe este principalul avantaj al acestei modalități de vânzare, însă mai există și alte criterii pe care anticariatul trebuie să le bifeze.

1. Ridicarea cărților se face de la domiciliu
Tot mai multe persoane caută să își eficientizeze timpul și să evite deplasările atunci când există o alternativă mai simplă. Deplasarea rapidă a achizitorilor de cărți la domiciliul vânzătorului este un avantaj important pentru persoanele care au un program încărcat și care vor să își vândă rapid cărțile. Astfel, persoanele interesate să vândă cărți din bibliotecă, din diferite considerente (fie se mută și nu pot păstra toate cărțile, fie au nevoie de un venit suplimentar rapid), nu trebuie decât să contacteze anticariatul prin telefon sau prin e-mail și să stabilească detaliile întâlnirii.

2. Plata cărților se face pe loc
După evaluarea gratuită a cărților, plata se face pe loc. Astfel, vânzarea cărților care nu își mai regăsesc utilitatea în biblioteca personală devine o modalitate la îndemână de a obține rapid bani. Vânzătorii nu mai sunt nevoiți să aștepte până la intrarea banilor în cont și nici să ofere detalii despre contul bancar. Cu cât se vând mai multe cărți, cu atât suma obținută crește. În plus, spațiul din bibliotecă este eliberat în timp util în cazul în care proprietarul cărților se mută. Acesta poate renunța la cărți într-un mod profitabil, câștigând o anumită sumă pentru fiecare carte pe care dorește să o vândă.

3. Cărțile vândute pot fi noi sau vechi
La anticariat se pot vinde cărți indiferent de anul de publicare. Multe persoane care dețin cărți vechi în bibliotecile personale pot avea impresia greșită că acestea și-au pierdut valoarea și că nimeni nu mai este interesat să le cumpere. Nu contează cât de veche este o carte, atâta vreme cât poate fi citită fără impedimente (pagini rupte, pagini pătate etc.)

4. Volumele pot face parte din orice domeniu
De-a lungul vieții, cititorii adună în biblioteci cărți din tot felul de domenii. De exemplu, într-o bibliotecă obișnuită există cărți de literatură, romane de dragoste și foarte probabil, dicționare de limbi străine. Posesorii acestora pot să le vândă cu ușurință la anticariat, deoarece anticarii sunt gata să achiziționeze cărți din orice domeniu (literatură, psihologie, limbi străine, dezvoltare personală, religie, astronomie etc.)

CumparCarti.ro este unul dintre anticariatele care îndeplinesc toate aceste cerințe și vine în întâmpinarea proprietarilor de cărți cu deplasare rapidă la domiciliu, posibilitate de a vinde orice fel de carte și plata pe loc. În plus, se poate vinde orice cantitate de cărți, inclusiv o bibliotecă întreagă.