Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ce este un software de inventariere a patrimoniului şi de ce Optimall SMIS este ideal pentru instituţii publice?

Ce este un software de inventariere a patrimoniului şi de ce Optimall SMIS este ideal pentru instituţii publice?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
262

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inventarierea patrimoniului în sectorul public presupune gestionarea tuturor activelor care fac parte din aria activităţilor specifice fiecărei instituţii. Acest proces poate reprezenta o mare provocare pentru reprezentanţii sistemului public, astfel că Optimall SMIS vine cu o variantă eficientă şi benefică de digitalizare a etapelor de inventariere.

Ce este Optimall SMIS


Atunci când se efectuează inventarierea patrimoniului în cadrul instituţiilor publice, un software de inventariere poate reprezenta cea mai bună soluţie. Cu ajutorul acestuia, utilizatorul deține o evidență clară a activelor existente în organizație.

Optimall SMIS este o soluție software alcătuită din aplicația de Back Office și aplicația mobilă. Soluția se integrează rapid cu orice ERP-ul folosit de instituţie, acolo aflându-se toată baza de date care va trebui accesată în vederea demarării procesului de inventariere. Aplicaţia mobilă are rolul de a permite scanarea tuturor mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, aceasta fiind instalată pe un smartphone.

Având acces la toată baza de date, în urma constatării, descrierii şi evaluării tuturor mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, aplicaţia va genera rezultate corecte şi rapide. Efectuând o stabilizare şi o regularizare a tuturor rezultatelor, aplicaţia generează liste de inventar, cataloghează exact plusul şi minusul de inventar, oferind astfel rapoarte eficiente și personalizate pentru fiecare organizație.

Avantajele folosirii aplicaţiei Optimall SMIS


Pentru instituţiile publice, inventarierea şi managementul patrimoniului reprezintă un proces absolut obligatoriu, tocmai pentru a gestiona cu uşurinţă stadiul la care se află activele. Este un proces laborios şi solicitant, care implică multă resursă umană, timp şi costuri. Din acest motiv, Optimall SMIS reprezintă soluţia ideală în vederea eficientizării inventarierii.

Aplicaţia vine în ajutorul instituţiilor publice ce doresc să reducă din timpul alocat efectuării inventarierii, dorind să aibă rezultate corecte, concrete, reale şi rapide, cu şansa de a lua cele mai bune decizii legate de gestionarea patrimoniului, dar şi pentru diminuarea costurilor şi resurselor umane investite. De asemenea, acurateţea şi rapiditatea oferite de Optimall SMIS exclud riscul producerii erorii umane, un aspect esenţial atunci când se doreşte obţinerea unor liste de inventar exacte.

Uşor de instalat şi de accesat, aplicaţia va permite utilizatorilor să efectueze o inventariere exactă a tuturor activelor instituţiei de stat respective, dar și a unei companii, în acelaşi timp rezultatele programului fiind generate rapid.

Pe lângă soluția SMIS de automatizare a proceselor de inventariere și gestionare a patrimoniului, AROBS vine în sprijinul digitalizării afacerilor și prin alte soluții software cum ar fi SFA, pentru automatizarea proceselor de vânzare din companii.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro