Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ce putem face cu pasta Fimo?

Ce putem face cu pasta Fimo?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 zile
Vizualizari
327

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aceasta pasta modelatoare este incredibil de versatila. Este posibil sa faceti orice doriti cu Fimo, atata timp cat creatia voastra incape intr-un cuptor.

Pasta polimerica FIMO imprumuta unele dintre tehnicile sale din artele ancestrale, cum ar fi lucrul cu sticla venetiana sau prelucrarea metalelor. Astazi exista sute de tehnici pentru a obtine diferite lucruri si imitatii de tot felul. Este posibil sa realizati aspectul unor materiale naturale precum pietre, lemn, fildes, sidef, abalone, plante, piele ... sau alte materiale precum tesaturi , ceramica veche, sticla, beton si asa mai departe.

Nu exista limite cu aceasta pasta interesanta si creativitatea se poate exprima cu adevarat liber. Mai mult decat atat, nici un model nu este imposibil, deoarece exista o intreaga gama de pasta FIMO dedicata constructiei de modele complexe. Pasta polimerica este folosita pentru a face o gama uimitoare de creatii: bijuterii, figurine si sculpturi, miniaturi, obiecte decorative (vaze, suporturi pentru lumanari, cupe etc.).

Pasta polimerica VS alte materiale

Care sunt avantajele si dezavantajele pastei polimerice FIMO in comparatie cu alte materiale similare? Cine nu s-a jucat cu plastilina in copilarie? Cu totii avem amintiri tactile despre acest material. Plastilina este un material flexibil care poate fi usor zdrobit cu presiunea mainii. Puteti face orice din plastilina, chiar si miniaturi, dar veti intampina probleme deoarece aceasta se usuca si devine inutilizabila dupa un timp, chiar daca este depozitata in cutia originala. De asemenea, lucrurile realizate nu pot fi pastrate la nesfarsit deoarece se deformeaza si reprezinta o artactie pentru praf.

In ceea ce priveste pasta polimerica, aceasta este flexibila, fiind similara cu textura plastilinei. Acest tip de pasta este destinata atat adultilor, cat si copiilor. Totusi, pasta polimerica, in general, este mult mai ferma decat plastilina.

Al doilea aspect care diferentiaza pasta polimerica de pasta modelatoare: pasta polimerica nu se usuca la aer (cu exceptia Fimo Air). Totusi, nu trebuie sa o depozitam fara protectie. Trebuie sa specificam ca atunci cand pasta polimerica este ambalata si depozitata corespunzator, durata de valabilitate a acesteia este mult mai lunga. De fapt, o bucata de pasta polimerica nedeschisa sau deschisa si stocata corect are o durata de valabilitate de 1 pana la 2 ani. Plastilina se va usca si va fi inutilizabila cu mult inainte de acest termen.

In afara de pasta Fimo Air, pasta polimerica trebuie introdusa in cuptor. Fimo Air este mai potrivita pentru copii pentru ca acestia nu vor fi nevoiti sa ceara ajutorul unui adult pentru utilizarea cuptorului.Pasta polimerica Fimo va fi introdusa in schimb in cuptor pentru a i se stabiliza forma dorita. Exista instructiuni clare pentru modul de coacere, precum si pentru timpul corespunzator. Trebuie sa respectati intocmai acest timp deoarece, in caz contrar, pasta Fimo poate sa se arda si fumul rezultat nu este tocmai sanatos. De aceea, daca copiii doresc sa lucreze cu Fimo, alta decat Fimo Air, vor trebui ajutati de un adult.

Pasta Fimo se regaseste in mai multe tipuri. Am discutat deja despre Fimo Air, pasta polimerica care se usuca la aer. Pe langa aceasta, mai avem Fimo Soft, Fimo Kids, Fimo Professional, Fimo Lichid si multe alte tipuri. Magazinele de craft ofera majoritatea tipurilor de Fimo. Exista, desigur, diferente intre ele. De exemplu, Fimo Soft este usor maleabil, insa Fimo Kids este si mai usor, potrivit pentru manutele copiilor. Fimo Professional se manipuleaza mai greu, insa poate fi folosit de cei care sunt deja familiarizati cu aceasta pasta.

Asadar, fie ca doriti sa folositi pasta Fimo pentru a crea obiecte ce pot fi oferite cadou sau chiar vandute, ori doar pentru a va distra, aceasta pasta polimerica reprezinta un mediu creativ perfect, usor de manipulat si ce lasa loc imaginatiei asa cum putine materiale o fac.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro