Bucuresti

Ce rol au presele de balotat deseuri in compania ta si pentru mediul inconjurator?

Ce rol au presele de balotat deseuri in compania ta si pentru mediul inconjurator?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta companiile mici, mijlocii si mai ales companiile mari este gestionarea deseurilor. De cele mai multe ori, un contract incheiat cu firma din localitate pentru gestionarea deseurilor nu este suficient, iar atunci intervine necesitatea unei prese de balotat. Acestea sunt disponibile in diverse modele, pentru spatii mai mari sau mai mici, precum si pentru diferite tipuri de deseuri.

Compania Awe Waste Compactors ofera o gama larga de prese de balotat, atat verticale, orizontale, multicamere, care au putere si capacitati diferite, la preturi accesibile, cu accesorii precum carucior pentru manipularea balotilor.

Rolul unei prese de balotat deseuri in cadrul companiei

Presa de balotat este un dispozitiv extrem de usor de utilizat, un dispozitiv simplu si foarte eficient, care ajuta utilizatorii sa reduca fara efort o cantitate mare sau medie de deseuri la dimensiunea unui europalet, in cateva secunde. Ceea ce inseamna ca presa de balotat se va dovedi extrem de eficienta pentru deseuri de dimensiuni mari, fie ca este vorba de deseuri de carton, de hartie, de plastic sau sticle PET, iar lista poate continua.

In oferta AWE Compactors intra prese prevazute cu un sistem de ghidare ce reduce efectul de revenire elastica a materialului si sistem complet de evacuare a balotului. Produsele sunt ideale atat pentru cei ce detin afaceri mari in domeniul industriei, precum si in comert si in domeniul hotelier, dar si pentru persoanele care detin afaceri mici si doresc sa le gestioneze in mod eficient pentru a scapa de deseuri.

Cea mai mica presa de balotat din oferta se preteaza magazinelor mici, spitalelor, spatiilor de birouri, garajulu personal, cu un timp de balotare de doar 20 de secunde. In Romania, gestionarea deseurilor este un subiect care nu primeste importanta pe care o merita, din pacate. Oamenii nu pun mare accent pe reciclare si pe protejarea mediului inconjurator. Din fericire, sunt si persoane care au inteles ca protejarea mediului inconjurator nu este importanta numai pentru natura, ci si pentru ei insisi.

Unii reprezentanti ai companiilor care au ales prese de balotat au inteles faptul ca aceste dispozitive ii ajuta in primul rand sa economiseasca timp si spatiu si in plus, genereaza venituri suplimentare. Reprezentantii companiilor se pot duce la firmele specializate cu balotii de deseuri, unde vor primi un pret foarte bun pentru acestia.

In plus, reprezentantii companiilor vor economisi foarte mult spatiu in care trebuiau sa depoziteze deseurile in mod normal si toata lumea stie cat de mult spatiu pot sa ocupe sticlele PET, chiar si cele care sunt calcate. Cu alte cuvinte, presele de balotat ajuta proprietarii companiilor sa economiseasca timp, spatiu si efort si sa lupte pentru mediul inconjurator.

In concluzie, achizitionarea unei prese de balotat deseuri nu este un moft, ci o necesitate. Presele de balotat sunt vandute in garantie, reprezentantele tehnice proprii ale producatorului asigurand servicii de interventie si reparatii profesionale in garantie si postgarantie.

Autor