Bucuresti

Ce să iei în considerare când cauți un soft resurse umane?

Ce să iei în considerare când cauți un soft resurse umane?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
88

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când trebuie să alegi un soft resurse umane sau un sistem payroll pentru compania ta, este important să fii atent la mai multe aspecte. Ai nevoie de soluții digitale care să îți acopere o gamă largă de nevoi, pentru a eficientiza cât mai multe dintre procesele recurente de HR. Utilizarea unui soft resurse umane complex îți aduce beneficii majore, asigurând fluxuri optime de lucru și minimizând birocrația într-o proporție semnificativă. În rândurile următoare, vă vom prezenta câteva caracteristici esențiale ale unui soft HR.

Fii atent la ce funcționalități include


Un soft resurse umane ar trebui să aibă toate caracteristicile necesare pentru a îndeplini nevoile companiei tale. Printre acestea se pot număra module pentru administrare personalului, recrutare, onboarding, instruirea angajaților, evaluare, funcționalități pentru generarea rapoartelor sau un portal self-service pentru angajați. De asemenea, află dacă se poate integra cu un sistem payroll, astfel încât să te ajute și în gestionarea proceselor de salarizare.

Ușurința în utilizare a unui soft resurse umane


Atât un soft resurse umane, cât și o soluție de payroll trebuie să poată fi utilizate cu ușurință, într-un mod intuitiv și simplu de înțeles pentru toți membrii companiei. În acest fel, atât personalul de resurse umane, cât și angajații pot folosi soluțiile software fără griji.

Securitatea datelor introduse în aplicație


Știm cu toții cât de important este să existe o securitate ridicată a datelor, pentru a proteja informațiile personale ale angajaților. Prin urmare, când ești în căutarea unui soft resurse umane, ori a soluției care să-ți eficientizeze operațiunile de payroll, trebuie să ai în vedere nivelul de securitate pe care îl oferă.

Configurabilitatea softului


Pe măsură ce numărul de angajați din compania ta crește, pot apărea diverse situații speciale sau nevoile organizației tale se pot diversifica. De aceea, alegerea unui soft resurse umane configurabil te va ajuta semnificativ pe termen lung. Cu un program care se poate adapta la noi cerințe, vei putea gestiona fără griji situații specifice ce pot apărea în viitor.

Costul soluțiilor software


Înainte de a căuta soluțiile digitale care să eficientizeze procesele de resurse umane și payroll din compania ta, stabilește clar bugetul pe care îl ai disponibil în acest sens. Astfel, vei putea găsi mai ușor aplicațiile care se încadrează în costurile definite dinainte.

Serviciile de suport oferite


Un soft resurse umane și o aplicație payroll trebuie să aibă parte de servicii de suport prompte și eficiente, pentru a ajuta utilizatorii atunci când au dificultăți la operarea softurilor. În acest fel, pot fi rezolvate rapid neclaritățile care apar, fără a îngreuna activitatea personalului de HR.

Conformitate cu legislația în vigoare


Codul muncii și legislația din domeniul resurselor umane are parte de schimbări continue, ceea ce poate fi un factor de stres pentru specialiștii HR din organizația ta. Mai mult, unele industrii sau țări au legi specifice care trebuie să fie respectate. De aceea, este important să alegi soluții software care să fie actualizate constant cu modificările legislative.

UCMS by AROBS, furnizor de soluții software complexe și intuitive


Programele dezvoltate pentru gestionarea operațiunilor de HR și salarizare, precum un soft resurse umane sau un sistem payroll, sunt din ce în ce mai utilizate în mediul profesional. UCMS by AROBS este o companie cu peste 26 de ani de experiență pe piața soluțiilor software, și îți poate oferi aplicațiile True HR și dp-Payroll. Cele două sisteme pentru administrarea personalului și salarizare sunt configurabile, intuitive și au parte de o inovare continuă. Mai multe detalii poți afla de la specialiștii UCMS by AROBS, care pot fi contactați prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.