Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ce tehnici de augmentare osoasa se folosesc pentru diferite implanturi dentare?

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
957

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru persoanele care, indiferent de motiv, au ramas fara dinti, solutia reprezentata de implanturi dentare se dovedeste preferabila oricarei alte variante. Ea implica cea mai buna tehnologie si are cea mai mare durabilitate in timp. Odata ce ai urmat un astfel de tratament, te vei bucura de beneficiile lui timp de mai multe decenii sau chiar pentru intreaga viata.

Tipuri de implanturi dentare

Exista doua tipuri majore. In primul rand, este vorba despre cele plasate direct in os. Implantul propriu-zis are forma unui mic surub si este fabricat in mod normal din titan sau din alte materiale biocompatibile, precum zirconiu sau tantal. Acesta este tipul utilizat cel mai frecvent, iar o particularitate este reprezentata de implanturile zigomatice, recomandate pacientilor cu resorbtie osoasa severa. Pe de alta parte, exista si implanturi dentare subperiostale, care sunt plasate sub gingie, dar deasupra osului maxilarului. Ele sunt utilizate la pacientii care nu au suficient os natural sanatos si care nu doresc sa se supuna unei proceduri de marire osoasa pentru o reconstructie. Totusi, aceasta din urma reprezinta cea mai frecventa optiune, fiind posibile mai multe tehnici.

Tehnici de augmentare osoasa pentru diferite tipuri de implanturi dentare
Atunci cand osul maxilar nu este capabil sa sprijine suruburile, se poate realiza reconstruirea sa prin diferite proceduri. Astfel, este restabilita linia fireasca a maxilarului natural si se ofera o baza solida pentru dintii ficsi. Ridicarea sinusurilor sau sinus lift, procedura cunoscuta si sub numele de marirea sinusurilor, implica adaugarea de os pe sub sinusuri, in acele cazuri in care osul natural s-a deteriorat, din cauza absentei indelungate a unuia sau mai multi dinti din partea de sus.

In schimb, atunci cand maxilarul nu este suficient de larg pentru a sprijini implantul, se apeleaza la solutia reprezentata de extinderea de tip creasta. In acest caz, se adauga material osos suplimentar, care va arata ca o creasta mica, de-a lungul maxilarului. Astfel, indiferent de problemele existente initial, aditia osoasa va oferi suportul ideal pentru implanturi si va creste durata acestora. In plus, creeaza un aspect natural al gingiei, atat ca forma, cat si ca nivel. Estetica este, prin urmare, imbunatatita, iar igiena dentara va putea si ea sa fie realizata in conditii normale, ceea ce de asemenea va avea urmari pozitive asupra sanatatii intregului aparat bucal.

Avantajele oferite de implanturi dentare
Acest tip de tratament este recomandat de toti medicii stomatologi datorita multiplelor avantaje pe care le ofera. Pacientii se obisnuiesc foarte rapid cu lucrarea fixa si au senzatia de dinti naturali. Aspectul estetic al zambetului si al fetei in ansamblu este mult imbunatatit. Prin confortul psihologic dobandit in acest fel, cresc increderea in sine si calitatea interactiunilor sociale. Recapatarea deplina a functiei masticatiei previne aparitia unor eventuale probleme gastrice. La randul lor, dispar si defectele de fonatie si, in plus, pacientul nu mai trebuie sa isi faca griji legate de aparitia unor leziuni sau de miscarile dintilor cauzate de protezele mobile.

Pentru sanatatea si confortul tau, alege implanturi dentare! Este o solutie de ale carei avantaje te vei convinge rapid si de ale carei beneficii te vei bucura pe termen lung!

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/