Bucuresti

Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina

Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
567

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In prezent, serviciile de inchirieri masini au devenit tot mai frecvente si populare in randul multor persoane care odata ce ajung intr-o anumita locatie sunt nevoiti sa apeleze la un mijloc de transport. Procedura foarte simpla prin care se realizeaza colaborarea cu o firma de acest fel ii determina pe multi dintre romani sa opteze pentru varianta cea mai simpla, astfel ca de fiecare data cand se afla intr-un alt oras prefera sa inchirieze un autoturism care sa le ofere maximum de confort si de promptitudine.

Majoritatea firmelor de inchrieri auto dispun de o flexibilitatea extrema in relatia cu clientii. Aceasta forma de flexibibilitate se refera la faptul ca tarifele ajung adesea sa fie negociabile, daca inchirierea se face pe o perioada mai lunga de timp, posibilitatea rezervarii masinii in avans, formele de plata multiple (card, cash, in diferite monede), preluarea si predarea autoturismului in orice loc convenabil clientului.

Cu toate ca poate parea foarte simplu, este absolut necesar ca de fiecare data cand incepeti o colaborare cu o anumita companie de rent a car Cluj sa va documentati asupra tuturor aspectelor ce ar putea surveni pe parcurs si mai ales asupra optiunilor ce vot pot fi mai favorabile. Specialistii RINO Rent a Car va ofera cateva sfaturi practice care va vor fi de mare folos in economisirea banilor si mai cu seama in intelegerea contractului ce urmeaza a fi incheiat.

Alegerea masinii
Chiar daca este unul din aspectele cele mai importante pe care trebuie sa il aveti in vedere, cei mai multi dintre soferi prezinta o stare de neglijenta din acest punct de vedere. Fie se orienteaza catre cea mai scumpa masina, fara sa aiba in vedere si anumite consecinte ce rezulta din asta, fie o vor pe cea mai ieftina, fara a analiza daca ii asigura toate nevoile sale.

Atunci cand este vorba de o vacanta cu copiii sau cu o cantitate mare de bagaje, este indicat sa va orientati catre un vehicul mai mare care sa garanteze un spatiu suficient. Daca va doriti sa mizati pe economisirea banilor, puteti sti ca alegand un vehicul de dimensiuni mai mici va veti bucura de un consum redus de combustibil. De asemenea, in functie de performantele pe care doriti sa le obtineti in aceasta perioada, puteti verifica multe din functiile si ofertele pe care le prezinta fiecare autoturism in parte.

Intelegerea contractului de inchiriere
In situatia in care urmeaza sa realizati o rezervare online, fiti sigur ca ati citit toti termenii si toate conditiile si mai ales, ati inteles ce presupune aceasta colaborare. Daca faceti rezervarea prin intermediul telefonului, este necesar sa puneti toate intrebarile legate de acest serviciu, care sunt eventualele restrictii, daca exista penalizari si pentru ce se acorda mai exact si daca pot exista taxe suplimentare.

Respectarea regulilor pe parcursul inchirierii
De-a lungul timpului in care ati inchiriat autoturismul nu va veti confrunta doar cu normele impuse de compania de inchirieri, ci si cu diverse alte reguli pe care in calitate de sofer trebuie sa le respectati corespunzator pentru a nu exista consecinte neplacute. In primul rand, este important sa respectati regulile de circulatie si sa nu consumati substante care sa va dimnueze concentrarea in timpul sofatului si sa parcati mereu automobilul doar in spatii amenajate special. Incalcarea acestora nu implica doar raspunderea legala, ci si o serie de alte responsabilitati in raport cu firme de inchirieri. Este recomandat ca in eventualitatea realizarii unui accident sau chiar a unui furt sa contactati din start compania de la care ati inchiriat vehiculul.

Obligatii la returnarea masinii
Cel mai important este ca inainte de returnare sa umpleti rezervorul masinii. Acesta trebuie sa indice acelasi nivel de combustibil care se gasea la predare. Ca si sugestie, este indicat sa se evite statiile din apropierea aeroportului pentru ca cel mai adesea ofera preturi mai ridicate. Este necesar sa verificati ca totul sa fie in perfecta ordine si sa ajungeti la timp cu returnarea pentru a nu fi obligat sa suportati anumite costuri suplimentare. De asemenea, puteti controla de mai multe ori interiorul masinii pentru a nu uita nimic important.

RINO Rent a Car este o companie de inchirieri auto care asigura servicii de calitate care include preluare si predare gratuita pe intreaga raza a orasului Cluj-Napoca. Persoanele interesate se pot bucura de optiuni diverse, descoperind o flota bogata de masini specififice oricaror necesitati sau preferinte. Colaborarea cu RINO Rent a Car se realizeaza in conditii profesionale si serioase la preturi accesibile.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306