Bucuresti

Cea mai bună investiție în siguranța ta și a familiei - un bodyguard

Cea mai bună investiție în siguranța ta și a familiei – un bodyguard

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
531

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deși suntem obișnuiți să vedem doar vedetele, oamenii politici și oamenii de afaceri înconjurați de bodyguarzi oriunde ar merge, odată cu rata crescândă a criminalității pe glob și schimbările din societatea noastră la care suntem martori în fiecare zi din ce în ce mai mulți oameni obișnuiți apelează la serviciile și protecția unor astfel de profesioniști în siguranță.

Chiar dacă poate părea un serviciu costisitor și inutil, un bodyguard vine la pachet cu multe alte avantaje pe lângă asigurarea unei protecții imediate în caz de pericol și vă poate chiar scuti mulți bani prin preluarea unor responsabilități în plus. Care sunt avantajele angajării unui bodyguard?

  1. Un bodyguard poate deveni, din momentul angajării, șoferul personal al tău și al familiei. De câte ori ai avut nevoie de cineva care să meargă să ia copiii de la școală în locul tău și ai avut dificultăți în găsirea persoanei potrivite?
  2. Noul tău asistent personal – prin prisma job-ului său, bodyguard-ul trebui să știe totul despre tine. De ce nu ar avea grijă și de partea organizatorică a vieții tale, dacă tot este la curent cu tot ce se întâmplă în jur 24/24?
  3. Bodyguard-ul se ocupă nu doar cu siguranța ta fizică, ci și cu siguranța proprietăților tale. Acești oameni sunt special instruiți pentru a găsi punctele slabe și vulnerabilitățile în securitatea casei sau a biroului tău. Ei te pot sfătui cum să întărești în mod profesionist apărarea casei sau a firmei tale pentru a fi 100% sigur că un hoț nu va reuși să pătrundă chiar dacă încearcă din răsputeri.
  4. Bodyguarzii sunt profesioniști antrenați în citirea intențiilor celor din jur. De cele mai multe ori, atunci când vă întâlniți cu o persoană nouă, bodyguard-ul dumneavoastră o va scana și își va da seama imediat dacă aceasta are sau nu intenții pozitive. Puteți oricând să vă bazați pe intuiția și experiența lui.

Siguranța dumneavoastră și a familiei este cel mai important aspect de care trebuie să aveți grijă în fiecare zi. Un bodyguard preia această responsabilitate și vă permite să vă ocupați de alte lucruri importante fără a fi stresat sau îngrijorat. Cu timpul, datorită specificului meseriei și a faptului că petrece foarte mult timp lângă dumneavoastră și cei dragi, un bodyguard ajunge să fie mai mult decât un profesionist în pază și protecție și poate deveni chiar cel mai bun prieten al familiei.