Bucuresti

Cel mai armonios finisaj rezidential

Cel mai armonios finisaj rezidential

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
703

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pentru locuintele care au nevoie de un finisaj modern, pardoselile din sticla reprezinta optiunea ideala din tot ceea ce exista in acest moment pe piata. Indiferent daca este aleasa sticla mata sau transparenta, acest tip de pardoseala ofera siguranta, indrazneala si originalitate.

Design luminos si impunator

Pe langa aceste caracteristici, clientii pot opta pentru un design luminos, extins si impunator – fiecare pas pe o pardoseala din sticla se aseamana cu acela facut intr-un castel sau chiar pe cel mai senin nor. Odata ce le veti vedea, veti fi uimiti de acestea, datorita efectului spectaculos pe care il creeaza. Un alt avantaj al acestor pardoseli este acela ca pot fi amplasate in orice cladire, spatiu comercial sau cladire de birouri.

Cele mai rezistente materiale

Elementele de fixare ale pardoselilor din sticla sunt realizate din materiale rezistente, pentru a elimina orice pericol. Asadar, cu certitudine, acestea ofera siguranta si incredere. In plus, pentru un aspect extrem de placut, in pardoselile din sticla sunt montate corpuri de iluminat, care le scot in evidenta stralucirea si finetea. Sticla montata poate fi, de asemenea, mata, transparenta sau semitransparenta si, desigur, colorata, ceea ce permite ca pardoselile sa fie personalizate.

Intotdeauna, in tendinte

Securit International este, intotdeauna, la zi cu tendintele din domeniul amenajarilor, de aceea aici sunteti pe maini dibace, iar orice dorinta si idee poate fi pusa in aplicare de echipa de profesionisti a companiei. Astfel, aspectul modern prinde aripi intr-o locuinta, intr-un birou sau intr-un mall.

Proiecte originale pentru fiecare client

Cei interesati de pardoselile din sticla pot comanda unul dintre sistemele din sticla realizate deja, odata ajunsi pe website-ul companiei. Fiecare client poate, de asemenea, sa-si demonstreze inventivitatea, prin furnizarea propriilor idei, care sa ajute la realizarea unui design original.

Atentie maxima acordata la realizarea fiecarei paroseli din sticla

Pe langa design, specialistii companiei se preocupa de aspecte care tin de montaj si de finisare, astfel ca acorda maxima atentie fiecarui detaliu al unei pardoseli din sticla. De exemplu, grosimea stratului de sticla reprezinta un aspect extrem de important, care difera de la un proiect la altul. De asemenea, masurarea atenta a pardoselilor din sticla elimina posibilitatea de a se produce daune.

Care sunt pasii pentru montarea unei pardoseli din sticla?

Pentru realizarea unei pardoseli din sticla, mai intai, se stabileste suprafata care trebuie sa fie acoperita. Apoi, sunt realizate structurile metalice necesare la fixarea sticlei, dupa care sunt montate placile din sticla securizata. De ce trebuie sa se tina cont in tot acest proces, pentru a avea succes? Extrem de important este sa fie urmarita atent adancimea la care este realizata si fixata sticla, pentru a fi eliminata posibilitatea ca, in timp, sa se formeze goluri de aer.

Securit isi sustine clienti la fiecare pas

Compania Securit doreste sa incante toate simturile si sa multumeasca pe oricine cu pardoselile din sticla, care sunt des intalnite in casele starurilor internationale. Pentru cei hotarati sa achizitioneaze pardoseli din sticla, echipa companiei ofera indrumare, pas cu pas. Pentru inceput, o comanda online, care cuprinde masuratorile de baza, este plasata direct pe site. Ulterior, echipa companiei se deplaseaza la fata locului, astfel ca orice dorinta este indeplinita rapid si sigur.

Autor