Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cele mai bune branduri de brandy

Cele mai bune branduri de brandy

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
522

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Parfumat și elegant, neted și bogat, întunecat și încântător în același timp, brandy-ul este un distilat care cere atenție. Considerat multă vreme preferatul amatorilor de băuturi tradiționale, brandy-ul cunoaște de câțiva ani o revenire în prim planul pieței de specialitate grație milenialilor care fie îl servesc după masă, fie îl savurează în cocktailuri dintre cele mai diverse.

Iată care sunt cele mai bune branduri pe care le poți încerca ori redescoperi anul acesta:

Asbach
Maturate în butoaie mici de stejar francez Limousin, brandy-urile Asbach impresionează prin gustul bogat, intens, care a adus producătorului german mai multe premii de specialitate. Emblematic pentru sortimentația actuală, Asbach’s 8 Year are o aromă bine dezvoltată de fructe și nuanțe secundare de migdale și condimente. Este delicat, lemnos și complex în același timp, un adaos excelent pentru orice bar, fie el de acasă sau “din oraș”.

Torres
Unul dintre cele mai vechi branduri de brandy păstrează și astăzi metodele de distilare și maturare folosite la înființarea companiei, obținând astfel băuturi cu arome de fructe bine coapte, caracterizate de note elegante lemnoase. Torres folosește struguri din soiurile Xarel•lo, Macabeo și Parellada pentru a obține un amestec superior de vin, care apoi este pus la maturat prin metoda Solero în butoaie de stejar american. Cel mai vechi element care intră în componența acestor băuturi are 10 ani, oferind produsului final un rafinament greu de egalat.

Hennessy
Roagă pe oricine să îți spună o marcă premium de brandy – există șanse mari ca acea marcă să fie Hennessy. Un reper pentru piața de profil, distilatele acestei mărci sunt distilate cu grijă la unitatea proprie din Franța, maturate îndelung și ies în evidență prin gustul îndrăzneț, fructat, bogat, printre aromele sale numărându-se prunele uscate și stafidele. Notele de portocală, piper negru, cacao și finisajul de scorțișoară păstrează Hennessy în topul celor mai populare brandy-uri create vreodată.

Fundador
Produs din cunoscutele soiuri Airen și Palomino, Fundador este cel mai bun brandy spaniol din struguri, un titlu pe care îl merită din plin. Maturat în sistem tradițional Solera, butoaiele înmuiate în sherry conferă acestui distilat gustul său distinct și culoarea caldă. Cu o aromă blândă și un postgust (senzația care rămâne în cerul gurii după degustare) rafinat, Fundador este o alegere potrivită dacă abia ai început să descoperi brandy-ul și nu vrei să fii descurajat de un gust prea intens.

Dreher
Draher este un brand brazilian cu o puternică nuanță de chihlimbar. Fiind cel mai popular brand de brandy de pe piața braziliană, compania producătoare a fost înființată în anul 1910 în sudul regiunii Bento Gonçalves, cea mai bună zonă din Brazilia pentru producerea vinului. Lichidul se distilează și se produce cu trestie de zahăr și extracte vegetale naturale. Dreher este o idee mai dulce decât stilul specific al brandy-ului tradițional, motiv pentru care și-a găsit fani și printre cei care preferă tăriile puțin mai dulci.

Indiferent de brandy-ul pe care îl preferi, la finebar.ro, magazinul de băuturi fine găsești o selecție variată de branduri și sortimente.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro