Bucuresti

Cele mai importante simboluri de la păcănele online

Cele mai importante simboluri de la păcănele online

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Apartine de
Edcora
Vizualizari
121

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În zilele noastre lucrurile s-au complicat mult. Jocurile nu mai au câteva role care se învârt și câteva posibilități de câștig, ci o multitudine de combinații și deschideri posibile, care asigură mult mai multe șanse de câștig. Printre cele mai importante, la jocuri pacanele online avem simbolurile Wild. În cazul în care ești jucător nou, nu ar strica să știi câte ceva despre ele.

Simboluri Wild la sloturi online


Acestea sunt printre cele mai distractive și apreciate simboluri ce pot apărea în derularea unui joc. Ele pot înlocui orice simbol de pe role, cu excepția celui de Scatter și Bonus și astfel ajută decisiv la completarea unei linii de câștig. Există jocuri la care pot anunța plăți importante sau multiplica. Aceste simboluri pot să ofere și rotiri gratuite, care de asemenea pot conduce la creșterea șanselor de a obține un câștig mai bun. Pentru a vedea ce face fiecare dintre aceste simboluri, pentru că sunt mai multe, este necesar să citiți de la început, în tabela de plăți, ce face fiecare dintre ele.

Printre simbolurile Wild ce pot apărea în jocuri avem:


  • Simboluri wild stivuite

Ele sunt simboluri puse împreună, la pachet, ce acoperă o parte a tamburului sau întreg tamburul. Sunt printre cele mai profitabile și oferă un potențial mai mare de câștig decât simbolurile simple. La unele jocuri pot apărea doar pe role, la altele se arată în timpul rundelor de rotiri gratuite și pot fi combinate cu multiplicatori, ceea ce sporește și mai mult posibilitatea unui câștig mai mare.

  • Simboluri Wild care se extind

Acest gen de simboluri sunt foarte utile pentru completarea unei linii de plată, deoarece se pot extinde și înlocui simboluri care asigură combinații câștigătoare. Incontestabil sunt oportunități de joc foarte apreciate. Ele pot apărea și în jocul de bază și în rundele gratuite.

  • Simboluri Wild care se lipesc

Simbolurile Wild care se lipesc se ivesc la întâmplare și pot suplini simboluri care pot crește șansele de completare a unei linii de câștig. Acestea apar pe role și se lipesc până se termină runda de rotiri gratuite.

  • Simboluri Wild care se plimbă

Acest simbol apare la o combinație câștigătoare și se deplasează spre dreapta sau spre stânga, de un anumit număr de ori, până se termină runda de rotiri gratuite. Este în avantajul jucătorilor, deoarece crește șansele de a obține plăți mai bune.

  • Simboluri Wild schimbătoare

Acest gen de simboluri Wild se deplasează de la o poziție la alta, de regulă pe ultima rolă sau pe rola a cincea, pentru un număr stabilit de rotiri. Se pot deplasa în orice direcție. Când apare pe prima rolă, va dispărea după următoarea rotire.

Pentru a vedea în ce jocuri sunt disponibile astfel de simboluri trebuie să vă uitați de la început la tabelul de plată al jocului. Acesta va include toate simbolurile, cu ce posibilități oferă ele în joc. Pe Betfair Casino aveți parte de multe jocuri cu simboluri Wild și Scatter.

Jocurile de noroc online sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani, jucați responsabil, cu un buget definit.