Bucuresti

Cele mai noi clădiri de birouri cu spații de lux din București sunt în zona Romană

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
1090

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Opt clădiri de birouri elegante, situate în zone de lux precum Romană, Aviatorilor, Dorobanți, Unirii sau Cișmigiu se dau în folosință și în acest an, potrivit unei analize realizate de ESOP Consulting, pe baza ofertelor din portofoliu. Multe birouri din aceste proiecte sunt deja pre-închiriate, înainte de inaugurare, dar mai există și spații disponibile.

Printre chiriașii care caută birouri de inchiriat noi, în sedii cu finisaje premium, învecinate cu vile istorice, se numără companii de consultanță, case de avocatură și arhitectură, firme de publicitate, instituții internaționale de învățământ, companii de IT&C cu angajați de top.

Să le luăm pe rând.

Un proiect spectaculos D'OR Business Center, de pe Calea Dorobanți, lângă Academia de Studii Economice din București (ASE), care se inaugurează în acest trimestru. Realizat din renovarea și reconversia unei vile vechi și ridicarea unei clădiri impunătoare de sticlă, de nouă etaje, complexul se bucură de finisaje naturale de lux, precum granitul și dotări de ultimă generație, precum parcare de biciclete și un spațiu de relaxare în lobby.

În imediata apropiere se află Bookase, un proiect dat în folosință de curând. Bookase este o clădire de birouri tip boutique, cu design minimalist, în jurul căreia s-a creat un hub comercial, cu zonă de retail, restaurante și o berărie artizanală.

Construcția este realizată după standarde înalte energetice, de clădire cu birouri de clasă A, cu sistem LED de iluminat la exterior, pentru un consum redus de energie, senzori de CO2 instalați în zona de birouri, pentru a optimiza aportul de aer proaspăt, Building Management System (BMS), care controlează toate echipamentele, climatizare HVAC two pipe, sistem integrat de alarmă de incendiu, două lifturi performante.

Tot în zona Romană mai sunt în construcție două clădiri de birouri tip boutique, cu fațade elegante și spații interioare luminoase și cu facilități de clasă A. Una dintre acestea se construiește pe strada Mendeleev, lângă un sediu al British Council și un pietonal plin de cafenele și restaurante cochete și cealaltă în zona Dacia, lângă importante instituții europene.

O altă clădire premium de birouri este Victoria Stylish Office Building, situată în zona Kiseleff-Casa Presei Libere, care este în stadiu avansat al lucrărilor și care dispune și ea de spații amenajate în procent de peste 90%. În total, proiectul are disponibile spații de birouri cu o suprafață totală de circa 5.000 mp și 178 locuri de parcare pentru autoturisme, inclusiv cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Pe cheiul Dâmboviței se lucrează la SPLAY Office Building, în zona Operei – Izvor, foarte aproape de Facultatea de Drept București și de Parcul Cișmigiu. În această clădire cu spații mari, luminoase, sunt prevăzute birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 2.000 mp. Fiecare etaj are două balcoane, cu spații de relaxare pentru angajați și un view excelent către râu.

"A-ți stabili sediul firmei într-o clădire cu design unic și într-o zonă ultracentrală, premium, ajută să te poziționezi mai sus și ca imagine, este și un element de branding al companiei. Un alt mare avantaj este accesibilitatea, având mijloace de transport direct către toate zonele rezidențiale și către toate marile instituții de învățământ, culturale și de stat", declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting.

Dacă sunteți în căutarea unor spații de birouri în zona ultracentrală în București, dar în clădiri noi, moderne, cu facilități de ultimă generație, vă puteți adresa la cereri@esop.ro.