Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Cercul de Matematica Sigma-Genesis te invita la concurs!

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1498

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 septembrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma, organizatoarea concursurilor Cangurul in parteneriat cu Scoala Genesis, ii invita pe elevii claselor III-VIII sa isi testeze gratuit cunostintele de matematica, sambata, 11 septembrie, 2010, de la ora 9.00, la sediul Scolii Genesis din soseaua Straulesti, nr. 89 A, sector 1, Bucuresti.

Concursul de Matematica Sigma – Genesis se adreseaza tuturor copiilor din clasele III-VIII, care au media generala la matematica peste 9 sau calificativul FB, pasionati de matematica si preocupati de dezvoltarea aptitudinilor individuale.

Testele vor avea o durata de doua ore, sunt elaborate si evaluate de profesorul Mircea Fianu - cunoscut pentru performantele sale in pregatirea elevilor participanti la olimpiadele internationale de matematica - in colaborare cu echipa "Cangurul". Subiectele vor fi structurate astfel: 50% forma grila si 50% tip clasic.

Inscrierile pentru concurs se fac, zilnic, pana la data de 8 septembrie 2010, intre orele 9.00-16.00, la tel. 0733 107 914 sau e-mail comunicare@genesis.ro, Oana Stefan-PR Coordinator, in limita a 60 de locuri pentru fiecare nivel de studiu.

Cercul de Matematica SIGMA- Genesis inaugureaza Programul Enrichment al scolii, parte din strategia educationala Genesis, ce vizeaza dezvoltarea pasiunilor copiilor, sustinerea creativitatii si emanciparea personalitatii .

Misiunea Scolii Genesis este aceea de a dezvolta pe termen lung conceptul de Quality Education prin abordarea a doua directii de experimentare pentru copii, programul de educatie formala si programul Enrichment care presupune invatarea diferentiata si individualizata. In acest proiect sunt incluse cercuri stiintifice, programe de arta, muzica, dezvoltare personala si module de sport. Prin intermediul acestora, fiecarui copil i se ofera posibilitatea sa isi aleaga domeniul de studiu in functie de aptitudinile si calitatile sale.

Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma si-a axat centrul de interes in jurul cartii scolare, dar a devenit cunoscuta si apreciata prin sustinerea Concursurilor Cangurul precum si a altor proiecte care dau posibilitatea copiilor sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro