Bucuresti

Cezar Ionașcu recomandă cadoul perfect în orice anotimp - fericire, relaxare și stare de bine ca stil de viață, cu Masatto

Cezar Ionașcu recomandă cadoul perfect în orice anotimp - fericire, relaxare și stare de bine ca stil de viață, cu Masatto

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
365

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu există o regulă anume despre cum să fie ales un cadou perfect. Dincolo de ceea ce oferi este amintirea pe care o creezi, este experiența pe care o oferi celor dragi. Un cadou este ceva mai mult decât o simplă alegere a unui obiect. Iar luna aceasta vorbim în mod constant despre cadouri. Este timpul perfect pentru asta, dat fiind că marcăm ziua femeii și a mamelor și goana după posibilitatea de a impresiona ființele dragi din viața noastră.

Nu știi ce să alegi? Masatto poate fi o sugestie excelentă, cu ale sale fotolii de relaxare, o colecție nouă și zeci de funcții ale acestor tipuri de dispozitive care efectiv te poartă pe culmile relaxării.

Cezar Ionașcu recomandă Masatto

Cunoscutul consilier de imagine Cezar Ionașcu recomandă Masatto. După testare, exemplul personal, concret și testul practic sunt o dovadă mai clară a experienței pe care acest brand o promite. Vorbim despre un brand de lux care, prin fotoliile sale de masaj, a creat o adevărată lume a relaxării. Este evadarea de care are nevoie oricine, oricând. Timpul nu permite să ne răsfățăm fără limite. Nu avem prea multe concedii, nu avem prea mare disponibilitate. Și, uneori, chiar și a merge la spa sau la o ședință de masaj profesional poate fi un chin - ce ține de orar și planificare, de trafic și multe alte detalii.

Cum ar fi însă ca experiența wellness să fie disponibilă acasă? Și nu în stil amatoricesc, ci în stil profesional. Asta reușesc fotoliile de masaj by Masatto să ofere utilizatorilor. Iar despre cât de benefice sunt aceste terapii prin masare au aflat și alții, chiar din scena publică, cum este și Cezar Ionașcu.

În showroom-urile din țară și mai ales în Casa Masatto, cea de-a doua locație Masatto din capitală, regăsim o colecție impresionantă de fotolii de masaj. Oricare din acestea poate fi testat, în locații sau la domiciliu, preț de 30 de zile. Iar dacă investiția este o idee care vă surâde, Masatto are și ofertă de 12 luni de plată în rate, cu dobândă zero!

Terapia masajelor este un altfel de cadou

Uneori cadoul perfect nu este cel pe care îl împachetezi, este cel care adună grija persoanei iubite, este despre ceea ce trăiești și simți. Fotoliile de masaj by Masatto sunt un bun exemplu despre ce înseamnă un cadou perfect. Pentru că prin terapia masajelor oferi celor dragi experiența stării de bine.

Trăim acele vremuri în care totul este într-o goană, contra cronometru, când totul este fast, când mâncăm rapid, la pachet, când nu mai avem timp de multe task-uri obișnuite, când tehnologia înlocuiește interacțiunea umană. Trăim vremurile în care punem pe loc secund propria persoană și din agitația zilelor trăite suntem fugari, în goana pentru ceva, pentru a avea, nu pentru a fi. Așadar alegerea de a fi bine, de a te simți bine a devenit se pare un lux. De care se vor bucura toți cei care știu să se prețuiască.

Un cadou excelent este un fotoliu de masaj home use. Din noua colecție, acestea sunt destul de variate, de la Thai la Divina, Eta de ce nu, Bellatrix. Acestea includ zero gravity, optimizează spațiul folosit așadar au nevoie de doar 10 cm distanță de perete, sunt elegante și cu linii fine, cu detalii luxuriante care fac integrarea într-un living una mai facilă.

Un fotoliu de masaj Masatto te poartă într-un carusel al stărilor de bine, începând cu ameliorarea durerilor și până la delectarea prin masaj. Masajul este profund și complex și nu lasă nicio zonă neacoperită, fie de role, fie de perne de aer. Iar post masaj recâștigi o vigoare, o stare de echilibru, psihic și fizic. Este new version of yourself pentru fiecare zi. Te-ai gândit că pe măsură ce zilele săptămânii se scurg, energia ta scade? Ei bine masajele te ajută să-ți menții focusul și starea de bine pentru fiecare zi.

Uităm ce am primit, însă nu uităm cum ne-au făcut unii sau alții să ne simțim. Așadar Masatto va fi tichet de garanție pentru un cadou excelent ales!

Contact:
+40 756 478 789
București
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97
Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306