Bucuresti

Chat-ul de Sarbatori pentru cei care au pierdut pe cineva drag

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
658

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Crăciunul şi Anul Nou sunt Sărbatori care se petrec în familie, iar tradiţiile şi sentimentul festiv evocă amintiri dureroase în cele peste 200.000 de familii de români care încă resimt dureros lipsa unui om drag. Finalul de an este o perioadă solicitantă, cu trăiri emotionale intense, de aceea Asociatia „Exista viata dupa doliu” oferă pentru al treilea an consecutiv un serviciu de sprijin online unic: Chat-ul de Sărbători pentru cei care au pierdut pe cineva drag.
O echipă de voluntari instruiţi va fi online de Sărbători, pe site-ul www.existaviatadupadoliu.ro şi oricine va putea intra în dialog cu unul dintre ei pentru a vorbi despre omul drag, a afla ce trăiri sunt naturale în această perioadă sau doar pentru a-şi împartaşi grijile pentru a găsi alinare. Comunicarea se face în scris, nu audio-video şi nu este necesară o înscriere prealabilă.
Programul Chatului LIVE de Sărbători este: în fiecare zi începând cu 24 decembrie şi până pe 2 ianuarie (inclusiv) între orele 14.00 – 22.00. În afara acestui interval, mesajele se pot trimite pe email contact@existaviatadupadoliu.ro şi un răspuns va fi oferit în maxim 24 ore.
Asociaţia “Exista viaţa dupa doliu!” este o organizaţie non-profit, deschisă tuturor confesiunilor religioase şi poate fi susţinută prin 2% din impozitul anual, donaţii şi sponsorizări (20% din impozitul pe profit). Din 2010 pana azi peste 5.000 de români din toată ţara au primit sprijin direct şi online, iar asociatia a organizat în premieră în România o Tabără de sprijin pentru văduve tinere (Premiul III la Gala Societăţii Civile 2014) şi un program terapeutic pentru 100 de copii după moartea unui parinte (câştigător în “Ţara lui Andrei” 2013 în Suceava).
PERSOANA DE CONTACT:
Livia Căciuloiu
responsabil programe terapeutice: 0742024642, contact @ existaviatadupadoliu.ro