Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Clădiri de birouri se vor livra în zona Orhideea-Politehnică-Grozăvești

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
1117

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În urmatorul an, primele proiecte noi din zona Orhideea-Politehnică-Grozăveşti se vor da în folosință, cu birouri de clasa A pentru închiriat, lângă Carrefour Orhideea şi Pasajul Basarab: The Bridge, prima fază, cu o suprafață de birouri de 36.200 mp şi Orhideea Tower cu o suprafață de 36.900 mp, potrivit informațiilor agenției de consultanță imobiliară ESOP Consulting.

Până la finalul lui 2017 se va finaliza şi faza a doua a proiectului Sema Office II, cu o suprafață de birouri prevăzută la 26.800 mp.

The Bridge va fi deja ocupat în mare parte, încă de la inaugurare, de către angajații BCR, această bancă având un contract de pre-închiriere semnat din 2016.

The Bridge este construit pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul. Proiectul The Bridge prevede construirea de spații de birouri de clasă superioară, are certificat de clădire verde LEED Gold şi sistem eficient de iluminat LED, pe bază de senzori de mişcare, parcare de biciclete şi o grădină interioară cu design modern. The Bridge va avea şi 616 locuri de parcare subterane şi 72 locuri de parcare la suprafață.

În celălalt business center, Orhideea Tower se vor muta angajații companiei americane IT&C Misys, având preînchiriată o suprafață totală de 11.000 mp. Proiectul Orhideea Tower, cu o arhitectura deosebit de elegantă si functională, are, de asemenea, atribute de clădire verde, fiind precertificat LEED Gold. Cele două turnuri de birouri, unite prin nucleul central ce va găzdui circulaţia pe verticală, vor fi vizibile de la distanță, unul având Parter şi 16 etaje iar celălalt Parter şi 12 etaje, devenind un reper în zonă. În total, complexul de birouri va beneficia de 405 locuri de parcare.

Sema Offices II este o nouă fază de dezvoltare a fostei fabrici Semănătoarea. Birourile Sema Park II sunt lângă stația de metrou Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea) şi beneficiază şi ele de nenumărate facilități pentru angajați.

Dacă doriți spații de birouri în zona Orhideea-Politehnică-Grozăveşti, vă puteți adresa companiei ESOP Consulting, specializată atât în tranzacții corporate, cât şi pentru companii medii şi mijlocii.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro