Bucuresti

Cocktail Moltov cu SARMALELE RECI @ El Primer Comandante

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
789

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 noiembrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Joi, 18 noiembrie, SARMALELE RECI servesc Cocktail Molotov in El Primer Comandante.Publicul revolutionar este asteptat in jurul orei 9 seara, pentru a asculta atat piesele care au consacrat de-a lungul anilor Sarmalele Reci, cat si "Cocktail Molotov", noua creatie a trupei, piesa care in prezent ocupa locul 2 in topul Guerrilla.Repertoriul clasic al acesteti trupe clasice de rock s-a imbogatit cu noul single "Cocktail Molotov". Trupa le multumeste tuturor celor care o voteaza in topul radiourilor, fie ei sarmalisti sau sarmalisti in devenire.


Cocktail Molotov - prezentare


Daca ati face un cantec pentru Republica Moldova, „cum ar hi aista"? - e provocarea primita de Sarmalele Reci de la prietenii lor basarabeni.


Raspunsul a venit cu lansarea noului single, Cocktail Molotov, dedicatie a Sarmalelor pentru locuitorii Republicii, fie ei „Popescu sau Popov"; in special pentru fanii care i-au primit cu caldura la Chisinau; si cu un atasament aparte fata de colaboratorii vechi si noi, de la tobarul Vadim Tichisan pana la producatorul Victor Panfilov.


Cu gandul la ei, Zoltan Andras a compus acest cocktail de hora cu polca, iar textierul Florin Dumitrescu acest libret exploziv, la a carui elaborare i-a avut sfetnici pe Mihail Vakulovski, Vasile Ernu si legendarul grup Cuibul.


Vor reusi oare Sarmalele ca, pentru versiunea de album a cantecului, sa realizeze un featuring cu unul dintre artistii basarabeni?


Sarmalele Reci sunt: Zoltan Andras – voce, Emil Viciu – chitara, Dan Georgescu – bas, Laszlo Mircea Horvath – clape, Gabriel Dragan – tobe.Cocktail MolotovTe uiti la sticla mea

Cocktail Molotov

Ti-o dau dar nu o bea

Cocktail MolotovNu-i sticla de rachiu

Cocktail Molotov

Dar bubuie pe viu

Cocktail MolotovExploziv este riul cu stele

Exploziv este podul de flori

Molotov ne-a turnat Cocktailul

Il avem in noiExploziv e intregul amestec

Exploziv e acest Cocktail

In zadar spui sa nu m-amestec

Sintem toti in elLa trecatori pe strada

Cocktail Molotov

La cozi la ambasada

Cocktail MolotovSaraci sau mafioti

Cocktail Molotov

Il au in vene toti

Cocktail MolotovVorbesc cu tine-acum

Cocktail Molotov

Si vorbele fac bum

Cocktail MolotovMa-ntrebi cum mi se spune

Popescu sau Popov

Ma cheama ca pe tine

Cocktail Molotov