Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cofertaria Art Dessert

Cofertaria Art Dessert

Detalii cofetarie/patiserie/gelaterie

Adresa
Mogosoaia, Soseaua Bucuresti Targoviste, nr. 22 B
Telefon
0213100464, 0730449620
Social links
Categorie
Cofetarii / Patiserii / Gelaterii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1818

Voteaza & Distribuie

Prezentare cofetarie/patiserie/gelaterie

Cofertaria Art Dessert Bucuresti

Nascuta din hobby si devenita pasiune....cofetaria Magic Royal va poate satisface cele mai fine gusturi in materie de torturi, prajituri si produse de cofetarie. Ingredientele naturale ce capata forme creative de o reala savoare pot fi acum prezente si pe masa familiei tale, in diversele momente placute ale vietii, de la botezuri pana la nunti. Ele pot aduce si zilnic un zambet de neinlocuit in viata ta, prin bucuria de a oferi celor mici produsele noastre. Laboratorul propriu si pasiunea noastra, reprezinta secretul creeatiilor cu ingrediente naturale, la preturi incredibil de accesibile !Incearca cu incredere dulciurile Magic Royal!

Orar cofetarie/patiserie/gelaterie

Luni - Duminica: 8:00 - 20:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro